Connect with us
Vremea în acest weekend va fi una schimbătoare. Duminică, temperaturile vor fi în creștere, iar sâmbătă sunt posibile înnorări.

Vremea

Prognoza meteo pentru weekend. Cum va fi vremea sâmbătă și duminică

Vremea sâmbătă va fi una schimbătoare, potrivit prognozei meteo pentru acest weekend. În schimb, duminică, vremea va intra într-un proces de încălzire.

Vremea sâmbătă, 5 noiembrie

Cerul va fi temporar noros, iar izolat, în zonele de sud-est ale României se vor semnala ploi slabe sau burniță. Spre seară, norii vor cuprinde jumătatea de vest a țării. În Maramureș și Crișana, mai ales în zonele montane, se așteaptă ploi, iar cantitățile de apă pot depăși chiar 20 l/mp.

Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei, în vest și centru. În zonele înalte de munte, se așteaptă rafale cu viteze de peste 70 km/h.

În ceea ce privește temperaturile, acestea se vor încadra între 6 grade (nordul Moldovei) și 15 grade în Banat. În primele ore ale zilei, se poate semnala ceață în sud, centru și est.

La București, temperatura va fi de maxim 12 grade. Ceața este așteptată la primele ore ale dimineții. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, cu înnorări seara. Vântul va sufla slab până la moderat.

Citește și: Prognoza meteo pentru Craciun si Revelion

Vremea Duminică, 6 noiembrie

În țară, vremea intră într-un proces de încălzire și devine mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă, mai ales în vest și sud-est. În Maramureș și Crișana va ploua pe arii extinse, iar cantitățile de apă vor fi însemnate. În rest, ploile se vor semnala local, pe arii restrânse în Banat, Transilvania, Oltenia și Moldova.

Vântul va sufla cu intensificări la munte și în vest.

Maximele vor atinge 19-20 grade în Banat și 9 grade în zona de nord a Moldovei. Ceața se va semnala, pe arii retrânse în Câmpia Română, noaptea și dimineața.

În București, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade. Cerul va fi variabil, iar spre seară, înnorările se vor accentua.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top