Connect with us
Prognoza Meteo. Valul de aer polar a ajuns în România! Unde și cât va ninge. Harta interactivă a ninsorilor

Vremea

Prognoza Meteo. Valul de aer polar a ajuns în România! Unde și cât va ninge. Harta interactivă a ninsorilor

Vremea. Prognoza meteo pentru perioadă următoare, conform ANM, anunță temperaturi scăzute cu 20 de grade față de prezent. Ninsorile și viscolul vor da năvală peste România în următoare perioadă.

În unele zone a început deja să ningă. Prognoza vremii pentru perioada 20 februarie – 18 martie 2019, a anunță temperaturi scăzute și precipitații.

Vremea 20 februarie – 18 martie 2019 – ANM anunță prognoza pentru 4 săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza emisă pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 18 februarie – 18 martie 2019. Meteorologii au anunţat cum va fi vremea în debutul primăverii primăverii.

Actualizare, 20 februarie 14:02 – Vremea rea loveşte România, de vineri seară. Revin ninsorile şi viscolul, iar temperaturile scad dramatic

De vineri seară, vremea de primăvară va fi înlocuită de un real episod de iarnă. Meteorologii ANM prognozează adevărate şocuri termice în următoarea perioadă, cu temperaturi care vor scădea de la 16 grade Celsius la valori negative, în majoritatea zonelor ţării.

Vremea 20 februarie - 18 martie 2019 - ANM anunță prognoza pentru 4 săptămâni

Vremea 20 februarie – 18 martie 2019 – ANM anunță prognoza pentru 4 săptămâni

Specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie spun că iarna revine în forţă în România, din seara de vineri spre sâmbătă.

De sâmbătă, 23 februarie, se vor semnala ninsori şi viscol în mai multe zone din ţară, iar temperaturile urmează să scadă dramatic, cu până la 20 de grade Celsius.

Cele mai afectate regiuni vor fi Moldova, Muntenia şi regiunea de munte.

Prognoza meteo miercuri, 20 februarie

Vremea va fi schimbãtoare. Nori în nordul, nord-estul şi centrul ţãrii, iar noaptea şi în sud-est. La munte, local, se vor semnala precipitaţii slabe, mixte. Vânt pe crestele montane, dar trecãtor, la cote mai reduse şi în sudul Banatului şi sud-vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 şi 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 şi 5 grade. Mai ales la începutul intervalului, pe arii restrânse, vor fi condiţii de ceaţã.

Astăzi, în Bucureşti se vor înregistra maxime de 14 grade Celsius, potrivit ANM.

Ninsori şi alternanţe termice dramatice la început de primăvară

După episodul de iarnă care debutează în noaptea de vineri spre sâmbătă şi care durează până duminică seară, de luni se încălzeşte din nou, cu temperaturi ce vor urca spre 14 grade Celsius.

De miercuri, 27 februarie, urmează, însă, o nouă răcire. Citește integral prognoza meteo aici.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top