Connect with us
Se strică vremea. Vin ploile în zilele următoare

Vremea

Se strică vremea. Vin ploile în zilele următoare

Vara din luna mai ia o pauză. Se strică vremea începând de mâine. Se anunță vijelii cu descărcări electrice îndeosebi în sud și în vest.

Vor fi condiții de grindină, descărcări electrice și vijelii. Minimele se vor situa între 5 și 15 grade Celsius.

Vremea se strică radical

Aversele vor începe de azi în Banat, Crișana, Maramureș, la deal și la munte, în la noapte norii se vor aduna deasupra Olteniei, Transilvaniei și Munteniei.

Weekendul se anunță ploios în aproape toate regiunile țării, iar la granița de sud-vest a României e posibil să se formeze mici tornarde, conform Accuweather. Ploile vor fi însemnate cantitativ în acest sfârșit de săptămână în special la munte, în Banat, Oltenia, jumătatea vestică a Munteniei și în Transilvania. Vremea va fi instabilă sâmbătă mai ales în vest, iar duminică va ploua aproape toată ziua.

După lăsarea serii, în zilele următoare, în Capitală va crește probabilitatea de averse cu tunete și fulgere, mai ales vineri și duminică, informează ANM.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI APOCALIPTICE. Tornada care a lovit Romania

La munte, aversele torențiale vor fi frecvente mâine. Se vor acumula peste 25 de litri de apă pe metru pătrat și există riscul apariției grindinei. Vântul va sufla cu putere, iar temperaturile vor scădea drastic în vest.

Vremea la mare va fi destul de frumoasă, cu valori de 20, 21 grade la umbră. Apa nu va fi potrivită pentru baie, chiar dacă se va mai încălzi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top