Connect with us
Un nou val de aer polar cuprinde România. Cum va fi vremea în Bucureşti

Vremea

Un nou val de aer polar cuprinde România. Cum va fi vremea în Bucureşti

Ninsorile și gerul cuprind toată România iar meteorologii au emis noi avertizări. Acestea cuprind mai multe zone din ţară unde deja a început să ningă încă de noaptea trecută. 

Şi în Capitală a început să ningă în această dimineaţă însă stratul de zăpadă care se va depunde nu va fi unul considerabil. Iată ce ne aşteaptă în următoarele zile în Capitală şi în celelalte zone ale ţării.

Deja a nins în jumătate de ţară şi ne pregătim pentru un nou val de aer îngheţat. Săptămâna începe cu ploi, ninsori şi ger. Zăpada se va aşterne inclusiv în Capitală.

De duminică seară, se răceşte şi mai tare, iar ninsorile şi ploile se mută în sudul şi sud-vestul ţării. De câteva zile, un val de aer polar a pătruns prin zona Moldovei şi a adus zăpadă acolo, dar şi la munte.

Vremea a intrat într-un proces de răcire şi în Capitală încă de noaptea trecută

„Vom avea precipitaţii într-o primă fază sub formă de ploaie în Oltenia şi în Muntenia. Dar şi în Dobrogea. Dar se vor ttransforma treptat şi se vor şi deplasa uşor către sud-vest. Din a doua parte a nopţii, se vor transformat în lapoviţă şi mai ales ninsoare”, a declarat Alina Şerban, meteorolog ANM, potrivit Antena 3.

Alina Şerban, meteorolog ANM: „Luni dimineaţă este posibil să vedem mai mult ninsoare în capitală, stratul de zăpadă nu va fi unul semnificativ, dar important de subliniar ar fi că vântul se va intensifica în partea de sud, deci şi în capitală, având viteze de 40-45 de km pe oră.”

Luni, la prânz, în Bucureşti, temperatura ar putea coborî până la minus două grade. Însă senzaţia de frig va fi accentuată de vânt.
În centrul ţării, ne aşteaptă minus 13 grade. De miercuri, se va încălzi uşor, dar spre sfârşitul săptămânii, un nou val de frig ar putea cuprinde România.

1 Comment

1 Comment

  1. Albert Balazs

    2018-02-20T01:25:00+02:00 at 1:25

    despre pensia trimite la canada a taiat la zero de un ani minciune hoti nu dau bani fure tot rusina romaniei

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top