Connect with us
Vine urgia în toată România în scurt timp! ANM anunță fenomene meteo rare

Vremea

Vine urgia în toată România în scurt timp! ANM anunță fenomene meteo rare

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) ne dă o veste groaznică! Vine urgia în toată România! Și chiar în scurt timp. Vor fi fenomene meteo rare.

Interval de valabilitate: 14 mai, ora 15 – 17 mai, ora 10; Fenomene vizate: manifestări de instabilitate atmosferică accentuată

În intervalul menționat, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se vor manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși, în perioade scurte de timp sau prin acumulare, 15…25 l/mp și izolat 40 l/mp.

Atenționare meteorologică, Cod Galben

Interval de valabilitate: 14 mai, ora 18 – 15 mai, ora 10

Vremea vine urgia in România

Vremea vine urgia in România

Fenomene vizate: cantități de apă însemnate; Zone afectate: conform textului și hărții;

În județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Dolj, Caraș-Severin, Timiș și local în județul Hunedoara se vor semnala averse, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Anunțul ANM

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza mesajul prin avertizări de vreme severă imediată.

Fenomenele meteorologice prognozate (vânt puternic, ploi abundente, descărcări electrice, grindină, ninsori abundente, viscol, temperaturi extreme, polei, ceaţă)  vor fi periculoase, cu un grad de intensitate foarte mare şi cu efecte dezastruoase.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top