Connect with us
Vremea 11 aprilie 2018. Temperaturi mai mari ca în mod obișnuit. Unde va ploua

Vremea

Vremea 11 aprilie 2018. Temperaturi mai mari ca în mod obișnuit. Unde va ploua

Vremea 11 aprilie 2018. Prognoza meteo pentru ziua de miercuri anunță o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă.

Temperaturile maxime vor ajunge chiar la 26 de grade (în Lunca Dunării), în timp ce la mare va fi în continuare o vreme răcoroasă.

În Dobrogea şi Bărăgan vor fi condiţii de ceaţă în primele ore ale dimineții, dar peste zi va fi vreme bună. Temperaturile se menţin ridicate pentru data din calendar şi doar pe litoral vor fi temperaturi mai scăzute de 11-12 grade.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, în orele dimineţii e posibil să apară puţină ceaţă. În timpul zilei vor fi înnorări temporare şi spre seară izolat pot să vină ploi de scurtă durată.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă înnorări şi averse în zonele de munte, dar şi în rest e posibil să vină o aversă spre seară. Valorile termice scad foarte puţin.

Vremea 11 aprilie 2018 în București

Miercuri, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul va avea înnorări, însă probabilitatea de ploaie va fi redusă.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.
Presiunea atmosferica nu va avea variaţii semnificative.

Prognoza meteo pe 12 aprilie în Capitală

Joi, vremea va fi caldă şi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în a doua parte a intervalului.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 9…10 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

Presiunea atmosferica va creşte uşor.

Citește și: Vremea se schimbă în toată țara! Când revin ploile

Citește și: Fenomen inexplicabil într-o biserică din România. Ce pățesc credincioșii care vin aici!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top