Connect with us
Vremea 13 mai 2017. Meteorologii anunță asupra faptului că ziua de sâmbătă va fi marcată de furtuni și instabilitate atmosferică.

Vremea

Vremea 13 mai 2017. Instabilitate atmosferică și furtuni

Vremea 13 mai 2017. Meteorologii anunță că ziua de sâmbătă va fi caracterizată de o instabilitate atmosferică generalizată. Vor fi furtuni și, pe arii restrânse, grindină.

Vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, care vor lua și aspect de vijelie și pe arii restrânse grindină, la început în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, apoi și în restul teritoriului.

Ploile vor avea și caracter torențial și se vor acumula cantități de apă care vor depăși local 15…20 l/mp și izola 40…50 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 17 grade in estul Transilvanieie si in maramures si 28 de grade in sudul extrem al Munteniei, iar cele minime între 9 și 15 grade.

În București, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporare, în special după-amiaza, când probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 12…13 grade.

Citește și: Atenționare de la ANM! Furtuni și grindină în weekend!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top