Connect with us
Vremea 14-21 octombrie 2019. Balamuc în termometre!

Vremea

Vremea 14-21 octombrie 2019. Balamuc în termometre!

Vremea se schimbă destul de mult săptămâna viitoare, potrivit estimărilor meteo transmise de ANM, vremea se încălzește treptat. În săptămâna 14 – 21 octombrie sunt așteptate temperaturi peste media acestei perioade.

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare la nivelul întregii țări.

Săptămâna 14 – 21 octombrie. Vremea în Banat

Temperaturile la începutul intervalului ajung până la 14 grade, urmând ca în ultimele zile de prognoză, vremea să se răcorească ușor și treptat, spre 20 de grade. Media temperaturilor minime va crește semnificativ, de la 2-4 grade la 7 și 10 grade. Vor fi ploi locale, în general slabe, cu probabilitatea mai ridicată de apariție în intervalul 16- 20 octombrie.

Săptămâna 14 – 21 octombrie. Meteo Crișana

Temperaturile la începutul intervalului ajung până la 14 grade, urmând ca în ultimele zile de prognoză, vremea să se răcorească ușor și treptat, spre 20 de grade. Media temperaturilor minime va crește semnificativ, fiind cuprinsă între 7 și 10 grade. Șansele de precipitații vor fi ridicate în unele zile din intervalul 16- 20 octombrie.

Săptămâna 14 – 21 octombrie. Prognoza meteo Transilvania

Cu mici variații, de la o zi la alta, temperaturile maxime se vor menține, în medie, în jurul a 19 grade până pe 15 octombrie. Media temperaturilor minime va crește ușor, fiind cuprinsă între 4 și 7 grade. Șansele de precipitații sunt scăzute și pe arii restrânse.

Săptămâna 14 – 21 octombrie. Vremea în Maramureș

Vremea se va încălzi treptat, astfel încât pe 14 octombrie această medie se va situa în jurul valorii de 21 grade, mai ridicată decât norma climatologică specifică acestei date. Deși vremea se va răcori ușor în ultimele zile de prognoză, temperaturile maxime se vor menține, în medie, în jurul a 19 grade. Media minimelor termice va fi în creștere, fiind cuprinsă între 5 și 8 grade. Șansele de preciptații sunt scăzute.

Săptămâna 14 – 21 octombrie. Meteo Moldova

Deși vremea se va răcori în următoarele zile de prognoză, când temperaturile maxime vor fi, în medie, în jurul a 18 grade, apoi ele se vor situa între 17 și 20 de grade. Media temperaturilor minime va fi crește, fiind cuprinsă între 5 și 8 grade. Șansele de precipitații sunt scăzute.

Săptămâna 14 – 21 octombrie. Prognoza meteo Dobrogea

Cu mici variații, de la o zi la alta, temperaturile maxime se vor menține, în medie, în jurul a 20 de grade până pe 15 octombrie. În ultimele zile de prognoză, vremea se va răcori ușor, cu aproximativ 2 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între între 9 și 12 grade.

Săptămâna 14 – 21 octombrie. Vremea în Muntenia

Cu mici variații, de la o zi la alta, temperaturile maxime se vor menține, în medie, în jurul a 21 de grade până pe 15 octombrie. În ultimele zile de prognoză, vremea se va răcori ușor, cu aproximativ 2 grade. Temperaturile minime vor fi în general cuprinse între 7 și 11 grade. Șansele de precipitații sunt scăzute.

Săptămâna 14 – 21 octombrie. Meteo Oltenia

Cu mici variații, de la o zi la alta, temperaturile maxime se vor menține, în medie, în jurul a 21 de grade până pe 15 octombrie. În ultimele zile de prognoză, vremea se va răcori ușor, cu aproximativ 2 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 11 grade. Vor fi ploi locale, în general slabe, cu probabilitatea mai ridicată de apariție în unele zile din intervalul 16-20 octombrie.

Săptămâna 14 – 21 octombrie. Vremea la munte

În ultimele zile de prognoză, vremea se va răcori ușor, cu aproximativ 2 grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 și 6 grade. Probabilitatea apariției precipitațiilor va fi mai ridicată dor în unele zile din intervalul menționat.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top