Connect with us
Vremea 15 mai 2017

Vremea

Vremea 15 mai 2017

Vremea 15 mai 2017. Află cum va fi vremea la începutul celei de-a treia săptămâni din luna mai.

Vremea 15 mai 2017: Cald peste tot

Soarele se strecoară printre nori și își face simțită prezența în cea mai mare parte a țării. În Capitală, vom trăi începutul unei veritabile veri, cu 22 de grade Celsius la umbră. Minima zilei nu va coborî sub 12 grade. Posibile ploi mai spre seară, după ora 18.

Temperaturile plăcute îi vor scoate cu siguranță la plimbare și pe românii din Muntenia. La Giurgiu se vor înregistra 21-22 de grade și minime de 12-13.

În nordul Moldovei termometrele vor indica sub 20 de grade Celsius, spre deosebire de sud. La Galați, de pildă, se vor înregistra 22 de grade, ba chiar 23 în jurul orei 15.

Briza mării temperează razele puternice ale soarelui, astfel că, la Constanța maxima va fi de 18 grade, iar temperatura minimă de 12.

Cald de-a binelea va fi în sud-vestul și vestul României. La Timișoara și Reșița se vor înregistra cele mai mari temperaturi în debutul acestei săptămâni: 24 de grade Celsius.

CITEȘTE ȘI: Tornade în Italia: Cel puțin trei oameni au murit VIDEO

În centrul țării și în zonele depresionare din Transilvania pot cădea câteva picături de ploaie încă de la prima oră a zilei. Soarele va sta ascuns toată ziua după nori, dar nu e bai: cele 22 de grade îi vor scoate cu siguranță din case pe sibieni, brașoveni și clujeni.

În Crișana, Sătmar și Maramureș, aceeași poveste: temperaturi de 22-23 de grade cu posibile ploi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top