Connect with us
Vremea 16 mai 2017. Prognoza meteo pentru ziua de marți. Meteorologii anunță instabilitate atmosferică în zonele de sud și centru.

Vremea

Vremea 16 mai 2017. Instabilitate în zonele de centru și sud-vest

Vremea 16 mai 2017. Meteorologii anunță o vreme instabilă pentru ziua de marți, mai ales în zonele de centru și sud-vest. Conform prognozei meteo pentru această zi, aici se vor semnala averse și descărcări electrice. Este și o veste bună: temperaturile sunt în creștere ușoară.

În sud-vestul şi centrul ţării, dar şi în zonele de deal şi de munte, vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice. Pe spaţii mici, cantităţile de apă vor depăşi 10…15 l/mp şi punctiform 25 l/mp şi vor fi posibile căderi de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse, îndeosebi seara şi noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul averselor. Temperaturile maxime se vor situa între 17 şi 25 de grade, iar cele minime între 5 şi 15 grade.

În București, cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara şi noaptea, când vor fi condiţii pentru ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 23 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top