Vremea 17 mai 2017. Prognoza meteo pentru ziua de miercuri

17.05.2017
Vremea 17 mai 2017. Prognoza meteo pentru ziua de miercuri

Vremea 17 mai 2017. Meteorologii vin cu vești proaste pentru ziua de miercuri. Potrivit prognozei meteo din această zi, instabilitatea atmosferică se va extinde în România.

Sunt așteptate ploi și descărcări electrice în zonele de deal, munte, dar și în sudul țării, unde se vor semnala înnorări accentuate pe parcursul zilei. De asemenea, cantintățile de apă pot depăși izolat 10-15 litri pe metrul pătrat, iar nu este exclus ca și grindina să cadă.

Vântul va prezenta intensificări în est, sud-est şi la munte, dar de scurtă durată şi în timpul averselor. Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă. Maximele se vor încadra între 17 şi 25 de grade, iar minimele între 3 şi 12 grade, mai scăzute în depresiuni, unde vor fi condiţii de brumă.

Vremea 17 mai 2017 în Capitală

Și în București se va resimți instabilitatea atmosferică. Cerul va fi variabil, cu înnorări îndeosebi ziua, când vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat în prima parte a intervalului, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.