Connect with us
Vremea 18 mai 2017. Prognoza meteo pentru ziua de joi indică temperaturi apropiate de cele normale, dar și precipitații în unele regiuni.

Vremea

Vremea 18 mai 2017. Regiunile în care sunt așteptate ploi

Vremea 18 mai 2017. Prognoza meteo pentru joi anunță temperaturi apropiate de mediile multianuale pentru această perioadă, dar nu vom scăpa de precipitații.

Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale, dar în jumătatea de nord-vest a teritoriului vremea va deveni în general instabilă, anunță ANM. De asemenea, se vor semnala înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, chiar cu aspect de vijelie.

Astfel de fenomene meteo se vor semnala, cu precădere în Crișana, Maramureș și local în Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei, dar și în zonele de munte, pe parcursul zilei. Nu este exclus ca noaptea să plouă și în regiunile de vest și nord-vest.

Izolat, se va semnala grindină, iar cantitățile de apă ar putea depăși 20-25 de litri pe metrul pătrat. În restul României, cerul va fi doar temporar noros și numai pe arii restrânse sunt așteptate ploi de scurtă durată. Maximele se vor încadra între 17 și 27 grade, iar minimele între 7 și 16 grade.

Vremea în București va fi în încălzire

Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi faţă de ziua anterioară. Cerul variabil spre mai mult senin ziua, va prezenta unele înnorări spre sfârşitul nopţii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar minima de 8…10 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top