Connect with us
Vremea în weekend. ANM anunță că temperaturile se vor menţine uşor mai ridicate decât cele normale

Vremea

Vremea 21 februarie 2020. Cum va fi vremea în weekend 22-23 februarie

Vineri, pe 21 februarie 2020, valorile termice vor continua să scadă ușor în cea mai mare parte a țării, dar se vor menține peste cele specifice perioadei.

Vremea se va menține închisă, iar valorile termice vor continua să se situeze peste cele normale. Temporar va ploua și vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 3 grade.

Vremea în Cluj-Napoca

Pe 21 februarie 2020, în Cluj se vor înregistra o minimă de -2 grade și o maxima de 4 grade Celsius. Vremea va fi în general înorată și sunt posibile precipitații pe alocuri.

Vremea în Timișoara

În vestul țării vremea va fi ceva mai blândă, temperaturile maxime vor ajunge la 10 grade Celsius, iar minima la zero grade. Șansele să apară precipitații sunt mici.

Vremea în Constanța

La mare vremea va fi vineri 21 februarie în general bună, iar temperatura maximă ajunge la 7 grade Celsius. Minimele temperaturi de la mare vor ajunge la 5 grade Celsius.
Per total vremea în țară va avea o minimă de 3 grade Celsius, iar maxima va fi de 10 grade.

Vremea în weekend 22-23 februarie

Vremea sâmbătă 22 februarie

Weekendul aduce o vreme liniștită pentru ziua de sâmbătă 22 februarie. Temperaturile vor varia în Transilvania între -4 grade și 3 grade Celsius. Dar pe alocuri mercurul termometrelor ajunge și la 11 grade.

Cerul va fi însă noroc și pe suprafețe scăzute se vor înregistra ploi și precipitații, dar fară ninsoare, care conform estimărilor meteo nu vor mai aparea în acest sezon de iarnă.

Seara vântul își face simțită prezența și va sufla destul de atare, poate atinge valori între 70 și 80 km/h.

În restul teritoriului vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în a doua parte a intervalului în nord-vest.

Prognoza meteo pentru duminică 23 februarie

Vremea în weeekend se îmbunătățește duminică, când se vor atinge și valori de 17 grade, iar minima temperaturilor va fi de 7 grade.

La munte vântul va sufla cu putere și va aduce și precipitații sub forma de ploaie.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top