Vremea 22 mai 2017. Ploile revin în forță

22.05.2017
Vremea 22 mai 2017. Ploile revin în forță

Vremea 22 mai 2017.  Meteorologii spun că săptămâna va începe cu vreme ploioasă. Potrivit prognozei meteo pentru ziua de luni, în mai multe zone se vor semnala averse.

Cerul va fi temporar noros si mai ales pe parcursul zilei vor fi averse si descărcări electrice în regiunile sudice, sud-estice, in zonele de deal si montane si pe arii restranse in restul teritoriului.  Izolat, cantitătile de apă vor depăsi 15 l/mp, iar in sud-vest vor fi conditii de grindină. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificări temporare in prima jumătate a intervalului, indeosebi in regiunile estice si la munte, unde, pe arii restranse, la rafală, se vor depăsi viteze de 45…50 km/h.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 17 grade in nordul litoralului si 28 de grade in sud-vestul tării, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 14 grade.

În București, cerul va fi temporar noros, iar in cursul zilei vor fi averse, posibil insotite de descărcări electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 11…12 grade, usor mai scăzută in zona preorăsenească.