Connect with us
Vremea 23 iunie 2017. În ce zone va fi CANICULĂ!

Vremea

Vremea 23 iunie 2017. În ce zone va fi CANICULĂ!

Vremea 23 iunie 2017. Meteorologii anunță că vineri vremea va fi caniculară după-amiază, local, în zonele de sud și sud-vest. Totodată, există posibilitatea de a se produce furtuni.

Vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a tării, caniculară după-amiaza local în sud si sud-vest, unde disconfortul termic va fi în accentuare, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pe spatii restrânse pragul de 80 de unităti; temperaturile maxime se vor încadra în general între 28 si 36 de grade.

În prima parte a zilei, cerul va fi variabil, mai mult senin în sud si sud-est. Începând cu orele amiezei, vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată în Maramures, Transilvania, Crisana, Banat si Moldova, precum si în zonele de deal si de munte din restul teritoriului, iar în cursul noptii, local si în Dobrogea si Muntenia. Vor fi averse torentiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce vor lua si aspect de vijelie si grindină.

Cantitătile de apă vor depăşi local 20 l/mp si pe arii restrânse, îndeosebi în Maramures, Transilvania si la munte, 40…50 l/mp. În restul tării astfel de fenomene se vor semnala pe spatii mici, mai ales seara si la începutul noptii.

În București vremea va fi călduroasă, cu o maximă termică în jurul a 34 de grade si disconfort termic în accentuare. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata, dar cu unele înnorări seara si no

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top