Vremea 25 mai 2017. Prognoza meteo pentru ziua de joi

25.05.2017
Vremea 25 mai 2017. Prognoza meteo pentru ziua de joi

Vremea 25 mai 2017. Veștile sunt proaste în ceea ce privește prognoza meteo de joi. Sunt așteptate furtuni, cu precădere în regiunile de sud, dar și în Transilvania. Nu sunt excluse căderile de grindină.

În Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei şi a Transilvaniei şi local în Moldova instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua şi aspect de vijelie.Cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 30…40 l/mp şi va cădea grindină. În restul ţării cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii mici şi la cote mai reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 23 de grade, iar cele minime între 8 şi 13 grade.

În București, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi vor fi averse, descărcări electrice şi posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, va fi în jurul a 22 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

Citește și: INFORMARE METEO: Furtuni și grindină până sâmbătă noaptea