Connect with us
Vremea 26-27 decembrie 2016. Prognoza meteo detaliată pentru luni și marți, a doua și a treia zi de Crăiun 2016.

Vremea

Vremea 26-27 decembrie. Prognoza meteo pentru a doua și a treia zi de Crăciun

Vremea 26-27 decembrie 2016. Meteorologii anunță că a doua și a treia zi de Crăciun se vor caracteriza printr-o vreme mai caldă decât în mod obișnuit. Cu toate acestea, nu sunt excluse precipitațiile.

Vremea 26 decembrie 2016. Prognoza meteo pentru a doua zi de Crăciun

În cea mai mare parte a României, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele înregistrate în mod normal în această perioadă. Meteorologii spun că verul va fi mai mult noros în vestul, centul și nordul țării. Norii vor cuprinde noaptea și regiunile estice.

La munte, la altitudini mai mari, va ninge. În Transilvania, Maramureș, zonele de deal din Crișana și Banat, dar și în Moldova vor fi precipitații mixte. În Muntenia, Oltenia și Dobrogea se vor înregistra doar izolat ploi slabe. Vor fi, însă, condiții de polei. Vântul va avea intensificări, mai ales la munte.

Maximele se vor situa între -1 grad (Transilvania) și 7 grade (Banat și Oltenia).

În București, vremea în a doua zi de Crăciun va fi una mai caldă decât în mod normal pentru acest interval de timp. Maximele vor atinge 5 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros și doar în cursul nopții vor fi condiții de precipitații mixte.

Citește și: Vremea de Revelion 2017

Vremea 27 decembrie. Prognoza meteo pentru a treia zi de Crăciun

Marți, în ziua de Sfântul Ștefan, vremea va fi una mohorâtă. Cerul va fi temporar noros, mai ales în este și sud-est. Aici vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie, în prima parte a zilei. În Moldova, spre sfârșitul zilei, va ninge. Se vor semnala condiții de polie, iar la munte, vântul va avea intensificări, viscolind zăpada.

La București, cerul va fi temporar noros în prima parte a zilei de marți, când vor fi condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat, iar temperaturile maxime vor atinge chiar și opt grade Celsius.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top