Connect with us
Prognoza METEO: Ce se întâmplă cu vremea în acest weekend

Vremea

Vremea 28 mai 2017. Prognoza meteo pentru următoarele trei zile

Vremea 28 mai 2017 va deveni in general frumoasa si se va incalzi.

Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, insa in cursul zilei vor fi innorari temporare in sudul tarii, precum si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si posibil descarcari electrice.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari, ziua, indeosebi in regiunile sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade, iar cele minime, in general, intre 4 si 14 grade. Dimineata si noaptea, izolat vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti, duminica 28 mai, vremea va deveni in general frumoasa si se va incalzi fata de zilele anterioare. Cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales dupa-amiaza, dar conditiile de ploaie vor fi reduse.

Vantul va sufla in general moderat in prima parte a intervalului, apoi va slabi. Temperatura maxima va fi de 23…24 de grade, iar cea minima de 11…12 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca. Presiunea atmosferica va creste foarte putin, aproape la valoarea sa normala.

LUNI 29 MAI

In tara, Vremea va fi predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza in zona de munte, unde doar izolat vor fi posibile averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime se vor incadra intre 21 si 28 de grade, iar cele minime intre 7 si 17 grade, mai scazute in depresiuni. in zonele joase, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.Presiunea atmosferica va scadea.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 26…27 de grade, iar cea minima de 10…12 grade. Presiunea atmosferica va scadea usor.

MARTI, 30 MAI

In tara, vremea va deveni mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare dupa-amiaza si noaptea, cand local in zona de munte si izolat in rest vor fi averse si descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 29 de grade, iar cele minime intre 8 si 17 grade. Izolat in zonele joase de relief vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti, vremea va fi mai calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 28 de grade, iar cea minima va fi de 13…15 grade.

MIERCURI, 31 MAI

In tara, vremea se va mentine mai calda pentru aceasta data, dar va deveni in general instabila din orele amiezii.
Vor fi innorari temporar accentuate, averse, posibil mai insemnate cantitativ, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in regiunile nordice, centrale si estice. In restul teritoriului, astfel de fenomene se vor semnala doar izolat.

Vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 22 si 32 de grade, cu cele mai ridicate valori in Campia de Vest, iar cele minime intre 10 si 19 grade.

In Bucuresti, vremea va fi in continuare mai calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele innorari mai ales pe parcursul zilei, cand va creste probabilitatea de aparitie a averselor insotite de descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 29 de grade, iar cea minima va fi de 14…16 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top