Connect with us
Vremea 4 aprilie 2018. Temperaturi maxime de 24 de grade, dar și averse slabe

Vremea

Vremea 4 aprilie 2018. Temperaturi maxime de 24 de grade, dar și averse slabe

Vremea 4 aprilie 2018. Miercuri, vremea va fi în general frumoasă în toată țara și va continua să se încălzească. Cerul va fi mai mult variabil, cu înnorări temporare seara și noaptea în vestul țării. La munte, pe spații restrânse, vor fi averse slabe de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, cu cele mai mari valori în sudul extrem. Dar va fi mai rece pe litoral unde se vor înregistra între 10 și 13 grade. Minimele termice vor fi cuprinse între -1…0 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 11…12 grade în Dealurile de Vest. Noaptea vor fi condiții de ceață, în special pe litoral.

Prognoza meteo pe 4 aprilie

La începutul şi sfârşitul intervalului, cu precădere în regiunile sudice şi estice, pe arii restrânse va fi ceaţă.

În Bucuresti, vremea va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…24 de grade, iar cea minimă de 7…8 grade.

Riscul de inudații nu a trecut

Până în data de 6 aprilie este în vigoare un cod galben de inundații pe tot sectorul românesc al Dunării, aval de S.H.E.N. Porţile de Fier, judeţele: Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Galaţi, Constanţa şi Tulcea.

De asemenea, până la acea dată mai este în vigoare o avertizare cod portocaliu de inundații pe Dunăre pe sectorul Cernavodă – Galaţi şi ȋn Delta Dunării – judeţele Constanţa, Brăila, Tulcea şi Galaţi.

Mâine va expira avertizarea cod portocaliu emisă de hidrologi pentru Dunăre, sector aval Calafat – Olteniţa (judeţele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi Călăraşi).

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo, pe 2 săptămâni. Cum va fi vremea între 2 – 15 aprilie 2018
Vremea pe două săptămâni. Ce anunță meteorologii de Florii și de Paște

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top