Connect with us
Vremea 4 mai 2017. Prognoza meteo pentru ziua de joi. Meteorologii vin cu vești nu foarte plăcute pentru această zi.

Vremea

Vremea 4 mai 2017. Prognoza meteo pentru ziua de joi

Vremea 4 mai 2017. Vremea va deveni instabilă și precipitațiile vor începe să îți facă simțită prezența în țară, transmit meteorologii de la ANM.

În țară, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate şi vor fi averse şi descărcări electrice, ziua în Banat, Crişana, Maramureş şi local în zonele de deal şi de munte, iar noaptea, pe arii extinse, îndeosebi în Oltenia, vestul Munteniei şi în Transilvania. Ploile vor avea şi caracter torenţial, astfel încât, pe arii restrânse cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile izolat, îndeosebi după-amiază.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în timpul ploilor, chiar cu aspect de vijelie. Temperatura va marca o scădere în regiunile vestice, dar în rest vremea va fi caldă pentru această dată şi vor fi maxime de la 18…20 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral, până la 28…29 de grade în Lunca Dunării şi minime cuprinse între 7 şi 15 grade.

La București, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza şi noaptea, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar minima va fi de 12…14 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top