Connect with us
Vremea 8 noiembrie 2020. Vremea se încălzește din nou

Vremea

Vremea 8 noiembrie 2020. Vremea se încălzește din nou în unele zone

Vremea este din nou mai călduroasă, deși ne apropiem rapid de iarnă. Luna noiembrie este, de obicei, destul de rece, însă acum a fost foarte schimbătoare și am avut parte mai mult de temperaturi mai ridicate decât cele pentru această perioadă. Află cum va fi vremea pe 8 noiembrie, duminică, în cea de-a doua zi de weekend.

Cum va fi vremea pe 8 noiembrie

Vremea în prima săptămână a lunii noiembrie a fost destul de rece. Temperaturile au scăzut semnificativ în ultima vreme, dar mai ridicate în sud-vestul și nordul teritoriului. Ploile au fost deficitare în cea mai mare parte a țării, însă în centru și nord-est a plouat ceva mai mult.

La nivelul întregii țări, în săptămâna 9-16 noiembrie, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, însă în unele regiuni va fi mult mai cald decât în anii trecuți. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane. Nu sunt așteptate ninsori în această săptămână, însă vremea va fi foarte bună pentru plimbări.

În unele zone, pe 8 noiembrie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, motiv pentru care o vacanță va fi foarte potrivită. Dacă deja aveați planuri, se pare că vremea ține cu voi.

În Banat, un nou val de răcire va determina o scădere a valorilor termice pe timpul zilei, care vor fi de 12-13 grade.

În Transilvania, minimele termice în perioada 7-12 noiembrie, deci și duminică, se vor situa în jurul valorii de 2 grade, apoi vor continua să scadă. Temperaturile sunt normale pentru această perioadă și au scăzut semnificativ.

În Maramureș, temperaturile vor fi ceva mai scăzute dimineața și este așteptată și ceața, însă vremea se va îmbunătăți spre după-amiază.

Și în Oltenia va avea loc o oarecare răcire mâine. Temperaturile maxime vor fi de 11-13 grade ziua şi 3-6 grade noaptea.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top