Vremea ANM Cea mai caldă zi de 18 martie din istorie. Cum va fi pe 19 martie 2019

Ultimul update: luni 18 martie 2019 22:16 Data publicării: luni 18 martie 2019 22:09

Primăvara cu temperaturi record. Au fost 27 de grade astăzi, în sudul ţării. Cea mai caldă zi de 18 martie din ultimii 60 de ani, spun meteorologii. În parcuri, oamenii au făcut plajă şi s-au plimbat în tricou şi în pantaloni scurţi. La malul mării, câţiva curajoşi au „testat” valurile.

Soarele şi-a trimis sclipirile de diamant printre ramuri înflorite. Primăvara a arătat ca vara. În parcuri, oamenii s-au bucurat de soarele generos la plimbare cu rolele şi bicicletele. Unii chiar au făcut plajă, pe iarbă.

După şcoală sau înainte de cursuri, tinerii şi-au încărcat bateriile cu o plimbare. La malul mării, au fost 12 grade în aer şi 5 în apă. Vremea perfect să ieşi cu kite-ul pe mare, spun câţiva curajoşi care s-au lăsat duşi de vânt. 

Dodo practică acest sport de 22 de ani şi spune că niciodată nu a răcit.  

Dodo, surfer: Un neopren pentru vremea asta, bouts, mănuşi şi pasiune. Adrenalina ţi-o iei la locul faptei. În perioada asta, o sesiune de 40 de minute, până când nu-ţi mai simţi mâinile.

Şi totuşi, am avut temperaturi record. Au fost 27 de grade în Cărăraşi şi Giurgiu. De când se fac măsurători, e cea mai călduroasă zi de 18 martie. Lucrurile se vor schimba însă. 

Anul trecut, pe vremea aceasta, se înregistrau minus 8 grade în Moldova, iar în Bucureşti erau zero grade.

Sursa: Huff.ro
Știri despre:   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *