Connect with us
Vremea de Florii 2017. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 8 aprilie, dar și pentru Duminica Floriilor, 9 aprilie 2017.

Vremea

Cum va fi VREMEA de FLORII. Anunțul OFICIAL de la ANM

Vremea de Florii 2017. Prognoza meteo arată că vremea se va ameliora în acest weekend, iar temperaturile vor ajunge și la 20 de grade Celsius. Totodată, ploile vor scădea în intensitate.

Meteorologul ANM Mirela Polifronie a declarat pentru agenția de știri Agerpres că sâmbătă ne așteaptă o îmbunătățire a vremii, iar în Duminica Floriilor, vremea va fi predominant frumoasă  la nivelul întregii țări.

Vremea sâmbătă, 8 aprilie 2017

Valorile termice sunt în creștere, iar precipitațiile vor fi în scădere. Temperaturile se vor situa în mediile normale pentru această perioadă. Pe parcursul zilei se vor semnala înnorări în cursul zilei și va ploua în regiunile centrale și de sud și izolat în rest.

La munte, precipitațiile vor fi mixte, iar vântul va sufla cu intensificări ce pot atinge 70-80 km/h. În Moldova și Dobrogea, intensificările vor depăși temporar 55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 17 grade Celsius, iar minimele între -4 și 6 grade Celsius. De asemenea, este așteptat ca în noaptea de sâmbătă spre duminică, să se depună brumă în Maramureș, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei și, izolat, în rest

În București, vremea se va încălzi ușor, iar temperaturile maxime vor atinge 15 grade. Cerul va fi variabil, dar vor se pot produce slabe averse de ploaie și descărcări electrice. Vântul va sufla slab, până la moderat.

Apasă aici pentru a vedea cum va fi vremea de Florii în fiecare regiune.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top