Connect with us
vremea in weekend

Vremea

Vremea în acest weekend. Vești neplăcute de la meteorologi pentru sâmbătă și duminică

Vremea în acest weekend se anunță a fi predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, transmit meteorologii.

Sâmbătă, vremea va fi predominant frumoasă și mult mai caldă decât în mod obișnuit la mijlocul lunii septembrie. Temperaturile maxime se vor încadra între 25…27 de grade pe litoral și 34 de grade în Lunca Dunării. Cerul va fi variabil spre senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane și izolat în rest.

În București, vremea va fi în continuare frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineaţa, 15-17 grade in oras si spre 13 grade in imprejurimi şi în jur de 33 de grade la amiaza.

Duminică va fi deosebit de cald pentru această dată, cu temperaturi maxime ce trec de 30 de grade în aproape toată ţara până la 35-36 de grade in sudul extrem, la Giurgiu şi Alexandria.

În vestul și în nordul țării, începând din orele după-amiezii, vor fi înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice; izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin. Vântul va avea local intensificări, în special în vestul țării și la munte.

În Bucureşti, 15-17 grade dimineata si 33-34 de grade la amiaza,

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top