Connect with us

Vremea

Vremea în București! ANM a emis o prognoză specială pentru capitală! Ploi și vijelii

ANM a emis pe 29 mai 2019 o avertizare de vreme rea pentru București, după ce la prânz Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben pentru 30 de județe. Deși acum (la ora publicării acestui articol) vremea în București este caldă și frumoasă, ANM atenționează locuitorii capitalei că de joi vin ploile și vijeliile.

ANM Pronoza meteo pentru București

ANM a emis prognoză specială pentru București

ANM a emis prognoză specială pentru București. Ploi si vijelii torentiale de joi

Meteorologii au emis, miercuri, o prognoză specială pentru Capitală și au anunțat ploi torențiale, descărcări electrice și vijelii valabile începând cu ziua de joi, când temperaturile maxime vor atinge 29 de grade, informează ANM.

Citește și: ANM Vremea – Cod Galben de Vijelii și ploi torențiale în 30 de județe

În ziua de miercuri, vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara și noaptea, dar probabilitatea de averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi redusă. Temperatura maximă va fi 29-30 de grade, iar cea minimă de 14-15 grade, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

De joi vin ploile în Capitală

Potrivit meteorologilor, vremea va deveni instabilă începând de joi.

„Cerul va avea înnorări temporar accentuate după-amiaza și noaptea când vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibil grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar ca minimă va fi de 15…16 grade”, informează ANM.

De asemenea, vineri, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibil grindină.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 14-15 grade, mai anunță meteorologii.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top