Connect with us
Meteorologii anunta ca vremea in weekend va fi in general frumoase, iar doar izolat se pot produce ploi, insotite de vant si descarcari electrice.

Vremea

Vremea in weekend. Prognoza meteo pentru 20-22 mai 2016

Vremea in weekend va aduce valori termice apropiate de cele normale pentru aceasta perioada, insa sunt asteptate si conditii de ploaie.

Vremea vineri. Prognoza meteo pentru 20 mai 2016

Vremea se va incalzi, insa instabilitatea atmosferica nu dispare. In zona de sud-vest se vor semnala innorari accentuate, iar temporar, in sud si la munte, se vor semnala averse insotite de fulgere. In restul tarii, cerul va fi variabil si doar pe arii izolate se pot semnala ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu scurte intensificari in timpul averselor. Maximele vor fi cuprinse intre 18 si 25 de grade, cele mai ridicate fiind la mare, in zona de nord a litoralului.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar dupa-amiaza si seara vor fi conditii de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar temperatura maxima va fi de 23 de grade Celsius.

Vremea sambata. Prognoza meteo pentru 21 mai 2016

Cerul va fi variabil, cu innorari accentuate in sud, sud-vest si la munte, iar pe timpul zilei s-ar putea semnala averse scurte, insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Izolat, vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime se vor apropia de valorile normale pentru aceasta perioada, respectiv 17 grade (In zona Olteniei) si 25 de grade (Campia de Vest). La mare, temperaturile vor fi apropiate de cele normale, in jurul valorii de 23 de grade. Sunt asteptat innorari de scurta durata.

In Bucuresti,  vor fi innorari temporare, mai ales dupa-amiaza, cand sunt posibile scurte averse insotite de intensificari ale vantului. Maxima se va incadra in jurul valorii de 20 de grade.

Vremea duminica. Prognoza meteo pentru 22 mai 2016

Vremea va fi, in general, frumoasa. La munte, sunt asteptate innorari dupa-amiaza si seara, existand sanse de ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat, iar maximele vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a lunii mai. La mare, vremea va fi frumoasa, iar temperatura maxima va fi de 26 de grade.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa, iar termometrele vor indica maxim 24 de grade.

Saptamana viitoare incepe cu vreme in general frumoasa, iar doar izolat se pot produce ploi insotite de descarcari electrice. Maximele ar putea atinge si 28 de grade, in zona de vest.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top