Connect with us
Vremea in weekend va fi una urata si sunt asteptate ploi in majoritatea regiunilor. Vezi aici prognoza meteo pentru 6, 7 si 8 mai 2016.

Vremea

Vremea in weekend. Prognoza meteo pentru intervalul 6-8 mai 2016

Vremea in weekend. Meteorologii anunta ca vremea se mentine in continuare destul de rece in toate regiunile tarii, in acest weekend. Sunt asteptate ploi, insotite de tunete si descarcari electrice, iar in zonele de deal si de munte, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Iata prognoza meteo detaliata pentru intervalul 6-8 mai 2016!

Vremea vineri, 6 mai 2016. Prognoza meteo pentru vineri 

Inca de dimineta, sunt asteptate ploi in Dobrogea, Muntenia, zona de sud a Moldovei si la munte. Dupa amiaza si noaptea, aria precipitatiilor se extinde si in Banat, Oltenia, zona de centru si nord a Moldovei si, izolat, in restul tarii. Aversele vor fi insotite de descarcari electrice, iar vantul va sufla slab spre moderat in estul, sud-estul si nordul tarii, dar si la munte. Izolat, se pot semnala caderi de grindina. Maximele vor fi cuprinse intre 15 grade, in depresiuni si la mare, si 23 de grade in Campia de Vest.

Vremea in Bucuresti, vineri, 6 mai 2016

Cerul va fi mai mult norosc, iar dupa amiaza se asteapta ploi, insotite de fulgere si tunete. Vantul va sufla slab si moderat, iar temperaturile nu vor depasi 19 grade.

Vremea sambata, 7 mai 2016. Prognoza meteo pentru sambata

Temperaturile vor fi mai scazute decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Cerul va fi innorat in sud, est, la deal si la munte, iar temporar va ploua. Izolat, se asteapta cantitati insemnate de apa si caderi de grindina.

In restul tarii, innorarile vor fi temporare. In zona inalta de munte, mai ales in Carpatii Meridionali, sunt conditii de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab spre moderat, iar temperaturile maxime se vor situa intre 12 grade in depresiuni si 22 de grade in sud si sud-est.

Vremea in Bucuresti, sambata, 7 mai 2016

Maxima se va situa in jurul valorii de 19 grade. Vor fi innorari temporare si se asteapta ploi de scurta durata, insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat.

Vremea duminica, 8 mai 2016. Prognoza meteo pentru duminica

Nici in ultima zi de weekend vremea nu da semne mari de imbunatatire. Se asteapta averse insotite de tunete si de fulgere in majoritatea regiunilor, iar in zonele montane si cele deluroase, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. De asemenea, in zonele muntoase inalte, sunt conditii de lapovita si ninsoare

Vantul va sufla slab si moderat, insa sunt posibile intensificari temporare in zona de est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse 14 si 21 de grade.

Vremea in Bucuresti, duminica, 8 mai 2016

In Capitala, vor cadea averse insotite de fulgere si tunete, iar vantul va avea intensificari temporare. Temperatura maxima va fi mai scazuta decat cea normala pentru aceasta perioada si se va situa in jurul valorilor de 19-20 de grade Celsius.

Vremea in weekend la munte si la mare

Vremea la munte in weekend.Prognoza meteo pentru intervalul 6-8 mai 2016

Vremea la munte va fi urata atat vineri, cat si sambata si duminica. Cerul va fi mai mult noros si sunt asteptate precipitatii. In zonele inalte, mai ales in Carpatii Meridionali, precipitatiile pot fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in timpul averselor. Pe Valea Prahovei (Sinaia, Busteni, Predeal, Azuga) temperaturile minime vor fi cuprinse intre 1 si 3 grade, iar maximele intre 11 si 13 grade. In Brasov, maximele pot atinge 16 grade duminica, iar in Rasnovi si zona Bran Moeciu, temperaturile maxime se vor situa in jurul valorilor de 12-14 grade.

Vremea la mare in weekend. Prognoza meteo pentru intervalul 6-8 mai 2016

Cei care vor sa isi petreaca weekendul la mare nu ar trebui sa se astepte la o vreme prea grozava. Vineri, cerul va fi mai mult noros si sunt asteptate ploi slabe dupa-amiaza. Averse vor cadea si sambata, dar si duminica, iar vantul va sufla slab pana la moderat. In Constanta si Mamaia, maximele vor atinge valori intre 16 si 18 grade. In Vama Veche, termometrele vor indica in jur de 17 grade, iar in Costinesti si Eforie, temperaturile maxime nu vor depasi 18 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top