Connect with us
Vremea până la finalul lunii martie, vine vara spune ANM, temperaturi extrem de ridicate și secetă

Vremea

Vremea până la finalul lunii martie, vine vara spune ANM, temperaturi extrem de ridicate și secetă

ANM a publicat prognoza meteo până la finalul lunii martie, meteorologii spun că vine vara. Dintr-o dată temperaturile o iau razna și multe regiuni din România se vor confruta cu secetă, conform știritv.ro, care citează ANM.

Vremea 7-30 martie 2020. Prognoza pentru primăvară

Vremea ANM a publicat pronoza meteo pentru perioada 7-30 martie 2020. Prima lună de primvărară vine cu temperarui calde, da dar și precipitații. Pe alocuri va ninge.

Pronoza meteo este actualizată, iar de îndată ce ANM va publica informații meteo actualizate, acest articol va aduce noile informații. Iată la ce temperaturi să ne așteptăm până la finalul lunii martie. Estimările temperaturilor se vor vedea mai jos.

Prognoza meteo 9 – 16 martie 2020

În perioada 9-16 martie se înregistrează. În regiunea intercarpatică se înregistrează secetă, în această perioada fiind nevoie mare de ploaie pentru culturi. În restul țării ploile sunt în normele normale ale lunii martie 2020.

Vremea 16 februarie – 23 martie 2020

Temperaturile din prognoza meteo ANM este mai mare pentru aceasta perioada decât cele prevăzute în media normală a temperaturilor, pe întreg teritoriul României.

Precipitațiile vor fi de asemenea deficitare, se va semnala seceta în majoritatea teritorului României. Excepție face nord-vestul țării unde ploaia își va face simțită prezența.

Prognoza meteo 23 – 30 martie 2020

Gradele cresc în termometre în perioada 23-30 martie, iar căldura își face simțită prezența. Temperaturile vor fi apropiate celor de vară. Ploaia nu apare în teritoriul României, iar seceta dă peste cap planurile agricultorilor, potrivit ANM.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top