Connect with us
Vremea pe 7 zile. Cum va fi vremea in perioada 9-15 mai 2016

Vremea

Vremea pe 7 zile. Prognoza pentru perioada 9-15 mai 2016

Vremea pe 7 zile in toata tara. Capriciile primaverii continua, insa de data aceasta soarele va avea mai mult castig de cauza. Va fi cald in toate regiunile tarii, dar nu in aceleasi zile.

Vremea va fi in general instabila si va diferi de la o zona la alta a tarii. Fiecare regiune va avea zile insorite si zile ploioase, iar in unele judete din tara lapovita isi va face simtita din noua prezenta. Vezi mai jos ce se intampla in Bucuresti si regiunile istorice ale Romaniei din punct de vedere climatic.

Vremea pe 7 zile in Bucuresti

Cea mai calda zi a saptamanii cuprinse intre 9 si 15 mai va fi vineri, cand se vor inregistra maxime de pana la 26 grade Celsius. Cald va fi si joi, cand termometrul va indica 24 de grade. Temperaturile vor cobori usor sub 20 de grade doar in primele doua zile ale saptamanii. Temperatura minima a saptamanii va fi de 8 grade, luni. De plouat, va ploua doar luni si duminica, restul zilelor fiind insorite sau usor noroase.

Fenomene meteorologice care te vor lasa fara cuvinte

FENOMENUL DE PE CER care i-a SPERIAT ieri pe români. EXPLICAȚIILE SPECIALIȘTILOR

Vremea pe 7 zile in Oltenia

La olteni ploua pana miercuri. Joi soarele se trezeste si sta la panda, printre nori. In restul zilelor, se vor inregistra temperaturi de 22-24 de grade si minime de 9 – 12 grade.

Vremea pe 7 zile in Moldova

Nordul Moldovei prezinta o situatie meteorologica diferita de sudul regiunii. In Suceava, de pilda, sunt asteptate si in perioada 9-15 mai lapovita si chiar ninsoare pe crestele inalte ale muntilor. Ploile si lapovita apar luni, vineri si duminica. Marti, miercuri, joi si sambata va fi destul de cald, cu maxime de 22 – 23 de grade Celsius. In zilele cu ploaie si lapovita termometrele nu vor indica mai mult de 15 grade.

In sudul Moldovei, pe de alta parte, lucrurile vor sta nitel diferit. Vor fi zile foarte cald in cursul saptamanii, singura cu adevarat friguroasa fiind duminica, atunci cand e posibil sa cada lapovita. Maximele la Galati vor fi de 24-26 grade, iar minimele de 9.

Afla cum va fi vremea in Transilvania, la mare si la munte in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top