VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, 29 ianuarie

Ultimul update: luni 28 ianuarie 2019 20:47 Data publicării: luni 28 ianuarie 2019 20:47
Autor , în Vremea

VREMEA. Marți, 29 ianuarie, vremea va fi în general închisã. Temporar se vor semnala precipitaţii, predominant sub formã de ploaie, în general slabe cantitativ, ziua în Banat, Oltenia, local în Muntenia şi Transilvania şi pe arii restrânse în celelalte regiuni, iar noaptea îndeosebi în sudul, centrul şi nord-estul teritoriului.
VREMEA.  În zonele de munte vor fi ploi şi lapoviţe, iar la peste 1400 m altitudine va ninge. Pe arii restrânse se va forma polei, cu o probabilitate mai mare în primele ore în Oltenia, iar în a doua parte a intervalului în Moldova şi estul Transilvaniei.

VREMEA. În regiunile extracarpatice şi izolat în rest, mai ales dimineaţa şi noaptea se va semnala ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane unde trecãtor va mai spulbera zãpada, dar şi în sud-est.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 şi 10 grade, mai ridicate în Dobrogea pânã spre 12…13 grade, unde va fi cald pentru aceastã perioadã, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 şi 6 grade.

VREMEA. Presiunea atmosferica va fi uşor variabilã.

Sursa: Huff.ro
Loading...
Știri despre:  
Comentarii