Connect with us

Vremea

Vremea: Prognoza meteo pentru săptămâna 10-16 octombrie 2016

Vremea – Prognoza meteo pentru săptămâna 10-16 octombrie 2016. Meteorologii nu vin cu vești foarte plăcute în ceea ce privește starea vremii în a doua săptămână din octombrie.

Prognoza meteo 10 octombrie

Luni, vremea se menține rece, iar cerul va avea înnorări temporare și se vor semnala ploi slabe în Banat, Oltenia și Muntenia și, izolat, în celelelalte regiuni. Spre seară și în cursul nopții, înnorările se accentuează în partea de sud a României, unde vor cădea precipitații pe arii extinse. Maximele se vor încadra între 10 și 11 grade în Oltenia și 17-18 grade în celelalte regiuni.

În București, termometrele nu vor depăși 14 grade, iar temporar va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat.

Prognoza meteo 11 octombrie

Marți, vremea vafi rece și închisă, iar precipitațiile vor cădea în majoritatea regiunilor, iar la munte, acestea vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Maxieme vor fi cuprinse între 8-9 grade în nordul Moldovei și 18 grade în Dobrogea și Muntenia.

În București vor cădea ploi temporare, iar vântul va sufla slab. Maxima va atinge 14 grade.

Prognoza meteo 12 octombrie

Miercuri, în decursul zilei va ploua în cea mai mare parte a țării, iar la munte lapovița și ninsoarea se mențin. În est și nord-est, cantitîțile de apă vor fi mai însemnate cantitativ. Temperaturile vor fi cuprinse între 8 și 9 grade în Transilvania și 19 grade în Dobrogea și Muntenia.

În București, se repetă scenariul din zilele precedente, iar temperatura va ajunge la 16 grade.

Prognoza meteo 13 octombrie

Joi, vremea se ameliorează și precipitațiile vor începe să dispară. Doar ăn zona de nord și centru se vor mai semnala ploi locale, în restul teritoriului acestea fiind izolate. Vântul va sufla slab, până la moderat, iar maximele vor fi de 9-10 grade în jumătatea nordică și de 18 grade în cea sudică.

În Capitală, vremea va fi în continuare rece, iar cerul va fi noros. Maxima nu va depăși 16 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru weekend

Pentru sfârșitul săptămânii, meteorologii anunță că vremea se va menține rece pentru această perioadă, iar în cursul zilei de sâmbătă sunt posibile precipitații pe arii mai extinse.



Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top