Vremea săptămâna viitoare 4 – 10 februarie. Vine primăvara

Ultimul update: luni 4 februarie 2019 00:40 Data publicării: duminică 3 februarie 2019 20:18
Autor , în Vremea

Vremea în săptămâna 4 – 10 februarie va fi neobșnuit de caldă pentru această perioadă. ANM a publicat prognoza pentru săptămâna viitoare.

Pronoza meteo pentru perioada 4 – 10 februarie 2019 / Vremea

VREMEA. Vremea rămâne caldă la începutul săptămânii viitoare, anunţă reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie, precizând că temperaturile continuă să fie mai mari decât mediile climatologice pentru această perioadă.

VREMEA. Valoarea maximă va fi în jur de 15 grade în Sudul şi Centrul ţării.

„Pe parcursul zilei de luni, ne aşteptăm la o uşoară scădere a temperaturilor în partea de Vest şi Nord-Vest a teritoriului, dar în Estul teritoriului va continua să fie mai cald decât în mod obişnuit.

Mai ales în Sudul şi Centrul ţării unde vor fi maxime de 15 grade”, a declarat, pentru Mediafax, meteorologul de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

VREMEA. Meteorologul mai anunţă că, marţi, temperaturile se vor încadra între 2 şi 11 grade Celsius.

„Temperaturile rămân în continuare mai mari decât mediile climatologice, mai ales în Sud şi Centru. Astfel, maximele se vor situa, la nivelul întregii ţări, între 2 şi 11 grade şi abia miercuri şi joi valorile termice vor deveni aproape de normalul perioadei, urmând să se înregistreze maxime cam între unu şi opt grade, iar în timpul nopţilor să apară şi valori uşor negative”, a spus meteorologul.

VREMEA. Reprezentantul ANM a mai precizat că la munte temperaturile vor fi între 5 şi 12 grade, însă joi ar mai putea să scadă.

În Capitală, luni, este aşteptată o maximă în jur de 12-13 grade, iar marţi vor fi 9-10 grade.

„Abia joi, temperaturile vor scade uşor şi treptat şi se apropie de normalul perioadei, adică maximele să fie spre 3-4 grade ziua, iar noaptea să coboare uşor mai jos de 0 grade Celsius”, a explicat reprezentantul ANM.

Sursa: Huff.ro
Loading...
Comentarii