Connect with us
VREMEA. Strat serios de zăpadă în judeţul Buzău! A nins timp de câteva ore

Vremea

VREMEA. Strat serios de zăpadă în judeţul Buzău! A nins timp de câteva ore

A nins marţi dimineaţă în judeţul Buzău, în zona oraşului Pătârlagele. După ce a plouat câteva ore bune, totul s-a transformat în ninsoare, iar stratul este destul de mare.

Acum s-a oprit zăpada, iar meteorologii anunţă că vremea se va îndrepta, acesta fiind ultimul episod de iarnă.

Toată ţara, sub informare meteo de vreme rea până azi la 11:00

În intervalul menționat în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei și sud-estul Transilvaniei vor fi precipitații, care vor depăși 10 l/mp și local 15…20 l/mp. Acestea vor fi sub formă de ploaie și lapoviță, dar temporar și pe arii relativ restrânse și sub formă de ninsoare.

În regiunile sudice și sud-estice, local vântul va avea intensificări, la rafală se vor atinge viteze în general între 45 și 55 km/h, iar pe litoral de până la 60…70 km/h.

În Carpații Meridionali și de Curbură vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, izolat mai consistent. Temporar vântul va avea viteze de 50…60 km/h, iar la altitudini mai mari de 1500 m de peste 70 km/h, zăpada va fi spulberată și ninsoarea viscolită.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top