Connect with us
Vremea va fi deosebit de rece în weekend - Informarea ANM

Vremea

Vremea va fi deosebit de rece în weekend – Informarea ANM

Meteorologii au emis o avertizare meteo de vreme deosebit de rece, valabilă în acest weekend.

Pe întreg teritoriul țării, temperaturile vor fi foare scăzute, iar dimineața și noaptea se va semnala ger în unele zone. Temperaturile vor ajunge chiar sub -10 grade.

Nu vor lipsi intensificările ale vântului, însă nu sunt anunțate precipitații.

În intervalul menționat, vremea se va menține deosebit de rece în toată țara.

Temperaturile vor continua să fie permanent negative în majoritatea regiunilor, iar în cursul nopților și al dimineților va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în nordul,nord-estul și centrul țării, local în sud și est și izolat în rest.

Joi (29 noiembrie) și vineri (30 noiembrie) vântul va prezenta intensificări cu viteze de 45…55 km/h, în sudul Moldovei și al Banatului, în jumătatea de est a Munteniei și în Dobrogea, iar pe litoral vor fi rafale de 60…70 km/h, transmite ANM.

În București, pe 1 decembrie, vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla în general slab.

Temperatura aerului va urca de la – 12…-10 grade la începutul zilei, până la -3…-2 grade în orele amiezii, apoi va scădea până la -12…-10 grade la sfârșitul nopții. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

Citește și: Cum va fi vremea la iarnă. Ce ne anunță ANM

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top