Connect with us

Vremea

Vremea: Val de aer tropical peste România – Cum va fi vremea la început de martie

Un val de aer tropical este pregătit să între în România, conform ANM. Vremea se încălzește după două zile de ger. Meteorologii anunță o creștere semnificativă a temperaturilor în perioada 25 februarie – 10 martie 2019.

Vremea 25 februarie – 10 martie 2019. Temperaturi neobişnuite la început de primăvară, acestea fiind din cauza valului de aer tropical.

Vremea 1 martie 2019

Vremea 25 februarie - 10 martie 2019. Temperaturi neobişnuite la început de primăvară

Vremea 25 februarie – 10 martie 2019. Temperaturi neobişnuite la început de primăvară

Vești bune pentru cei care pregătesc activități speciale de mărțisor. Pe 1 martie vremea va fi bună în toată țara, cu temperaturi de până la 15 grade.

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat cum va fi vremea la începutul primăverii, în toate regiunile ţării. Specialiştii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 25 februarie – 10 martie 2019.

Meteorologii spun că vremea va fi una schimbătoare, în următoarele două săptămâni.

Până pe 27 februarie, temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, urmând ca în intervalul 28 februarie – 2 martie, acestea să crească spre valori de 12…14 grade.

Va urma o răcire, după care, în a doua săptămână, valorile termice diurne vor avea maxime mai ridicate decât cele specifice perioadei, a căror medie se va situa între 13 și 16 grade. Citește mai mult AICI.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top