Connect with us

Vremea

Vremea în weekend. Prognoza meteo pentru 11 și 12 februarie 2017

Vremea în weekend se va menține geroasă în toată țara. În est și sud norii vor fi insistenți, iar izolat va fulgui.

Vremea sâmbătă, 11 februarie 2017

Sâmbătă, 11 februarie, vremea va fi deosebit de rece în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -8 şi -1 grad. În restul țării, valorile din termometre vor fi apropiate de normalul perioadei și se vor situa între 0 și 6 grade Celsius.

În regiunile intracarpatice cerul va fi variabil dar va avea înnorări persistente în zonele în zonele sudice și estice. izolat, pe arii restrânse, în aceste regiuni va fulgui. Vântul va prezenta intensificări în sudul Banatului.

În București, dimineața vor fi condiţii de ceaţă asociată cu depunere de chiciură si -12…-10 grade. Vremea se va menține geroase pe tot parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -5 grade.

La munte, dimineața și noaptea va fi ger. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Vor fi semnalate intensificări în zona înaltă, în special a Carpaţilor de Curbură şi Munţii Banatului.

Vremea duminică, 12 februarie

Duminică vremea se va menține foarte rece, geroasă dimineața în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -6 şi -2 grade în regiunile sudice, estice şi centrale şi între -1 și 5 grade în rest.

Se vor semnala înnorări temporar accentuate în sudul și estul teritoriului. Izolat și trecător, în aceste zone va fulgui. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult senin.

Vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului, dar, trecător, și pe litoral și pe crestele montane.

În București, dimineața va fi ger. Termometrele vor arăta -11…-10 grade. Trecător, vor fi posibile fulguieli. Temperatura maximă va fi în jur de –3 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top