Vremea in weekend. Prognoza meteo pentru 27-29 mai 2016

26.05.2016
Vremea in weekend. Prognoza meteo pentru 27-29 mai 2016

Vremea in weekend va fi una destul de capricioasa. Desi temperaturile vor fi in crestere, instabilitatea atmosferica se mentine, iar probabilitatea de averse ramane una destul de ridicata.

Prognoza meteo pentru vineri. Vremea in data de 27 mai 2016

Vremea va continua sa se incalzeasca, insa in jumatatea de est a Romaniei si la munte vor fi innorari accentuate si, local, averse insotite de fulgere si intensificari ale vantului. Aceste fenomene se vor semnala in special dupa-amiaza si seara. Pe arii restranse, vor fi conditii de grindina si cantitatile de apa vor depasi 15 l.mp. In restul tarii, cerul va fi variabil, iar doar izolat se vor semnala ploi. Maximele vor fi situate intre 20 de grade, pe litoral, si 28 de grade in Campia de Vest.

In Bucuresti, vremea se va incalzi usor, dar dupa -amiaza si seara sunt conditii de averse insotite de descarcari electrice. Maximele se vor situa in jurul valorii de 24 de grade. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Vremea in weekend

Prognoza meteo pentru sambata. Vremea in data de 28 mai 2016

Sambata, temperaturile vor continua cresterea si se vor situa peste cele normale pentru aceasta perioada. In nordul, centrul, estul si in sud-estul tarii, precum si la munte, dupa-amiaza si seara, cerul va avea innorari temporar accentuate si pe arii relativ restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In celelalte zone, astfel de fenomene vor fi posibile doar pe arii restranse. Maximele se vor incadra intre 21 de grade la mare si 30 de grade in vest si sud-vest.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, iar seara se vor semnala innorari si vor fi conditii de ploaie de scurta durata. Maximele se vor situa in jurul valorii de 26 de grade.

Prognoza meteo pentru sambata. Vremea in data de 29 mai 2016

Duminica, vremea va fi calda, iar maximele se vor situa intre 25 de grade pe litoral si 32 de grade in Campia de Vest. Cerul va fi variabil, insa la munte sunt posibile averse si descari electrice in a doua parte a zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat.

In Capitala, vremea va fi calda, iar termometrele vor indica 28 de grade. Cerul va fi variabil, iar iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Saptamana viitoare, vremea debuteaza cu temperaturi de vara, insa de marti valorile termice vor fi in scadere. De la jumatatea saptamanii, ploile revin in majoritatea zonelor tarii.