Connect with us
Vremea în weekend se schimbă radical. Anunț de ultimă oră de la meteorologi

Vremea

Vremea în weekend se schimbă radical. Anunț de ultimă oră de la meteorologi

Vremea în weekend se schimbă radical și vom avea parte de ninsori și viscol. Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică valabilă în acest weekend.

Citește și: Cum va fi VREMEA de CRĂCIUN 2016 și de REVELION 2017

Începând din cursul nopţii de vineri spre sâmbătă (28/29 octombrie), la munte vântul se va intensifica treptat.

Sâmbătă, duminică şi luni, mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi Orientali vor fi intervale de timp în care va ninge şi vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de peste 60…80 km/h, viscolind şi spulberând ninsoarea.

De asemenea, intensificări temporare ale vântului vor fi şi în restul teritoriului, unde rafalele vor atinge 50…60 km/h, iar duminică şi luni (30 şi 31 octombrie), îndeosebi în Maramureş, Transilvania şi Moldova trecător se vor semnala precipitaţii mixte.

În plus, în Banat variațiile termice vor fi cuprinse între 5 și 8 grade Celsius, iar probabilitatea de ploi este ridicată. Și în Crișana va ploua, însă temperaturile sunt ușor mai ridicate față de normalul acestei perioade. În Transilvania minimele se vor menține între 2 și 4 grade. De asemenea, în Dobrogea temperaturile se apropie de normalul perioadei, iar minima se va înregistra în jurul valorii de 11 grade, în timp ce în Oltenia minima se menține în jurul valorilor de 5, 6 grade.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vremea

To Top