Horoscop vară 2019 Rune Mihai Voropchievici – Noroc uriaș pentru zodii

15.06.2019
Horoscop vară 2019 Rune Mihai Voropchievici – Noroc uriaș pentru zodii

Mihai Voropchievici a realizat runele horoscop vara 2019, prezentat la „Adevăruri ascunse” de la Antena 3. Numerologul spune că vara anului acesta va fi una plină de încercări și surprize.

Dacă unele zodii au în previziunile horoscopului de vară schimbări de locuri de munca și divorțuri, altele să căsătoresc.

Horoscop Vară 2019 Mihai – Voropchievici – Cele 4 zodii care vor da lovitura sigur

HOROSCOP Berbec – Dragoste: sunt destule probleme care trebuiesc acum rezolvate. Trebuie să ai răbdare și să le tratezi pas cu pas. Carieră: La carieră să nu se grăbească, va fi o evoluție lentă. Se ajunge acolo unde își doresc ei, dar nu când își doresc. Trebuie să aștepte. Sănătate: Fac un consum enorm de energie. Revigorarea va veni la începutul lui septembrie. Bani: Trebuie să controleze bine portofelul.

​​​​​​​HOROSCOP Taur – Dragoste: se amână spre toamnă până se va elibera de toate obligațiile. Au fost sufocați în ultima perioadă și au nevoie de liniște și libertate. Carieră: posibile ascensiuni dar și căderi spectaculoase. Dacă se grăbesc vor avea de pierdut. Sănătate: sunt rezistenți, dar au nevoie de pauze. Bani: finanțele depind de evoluția profesională.

​​​​​​​HOROSCOP Gemeni – Dragoste: sunt în căutarea dragostei. Încearcă să se armonizeze în cuplu. Carieră: tentația de a munci puțin și a câștiga mai mult. Sunt aerieni și refuză să coabare cu picioarele pe pământ. Sănătate: uzare prematură a energiilor active. Trebuie să meargă la medic mai des. Nu trebuie să neglijeze problemele de sănătate. Bani: până în august cheltuie foarte mult.

​​​​​​​HOROSCOP Rac – Dragoste: vor mai multă afecțiune din partea partenerului. Sunt puși pe agățat. Carieră: e bună cu puțin respiro. Nu trebuie să muncească așa mult. Sănătate: consum nervos exagerat, va duce la o uzură generală. Trebuie să se stăpnească. Bani: fac bilanțul. Văd cât au cheltuit. Se întind mai mult decât le e plapuma.

Horoscop Rune Vara 2019 Mihai Vorpchievici – Fecioarele își schimbă locul de muncă

HOROSCOP de vară, cu Mihai Voropchievici. Gemenii sunt în căutarea dragostei. Fecioara trebuie să trăiască în prezent
HOROSCOP de vară, cu Mihai Voropchievici. Gemenii sunt în căutarea dragostei. Fecioara trebuie să trăiască în prezent

​​​​​​​HOROSCOP Leu – Dragoste: e o vară de foc. Se pot naște relații necunoscute, care sunt binevenite. Nu trebuie să vă nemulțumiți partenerul și nu trebuie să îl neglijați. Carieră: bună, eforturile fără o bună organizare vă pot face haotic. Sănătate: e singura sursă care poate să îi îngrijoreze. Vor fi epuizați. Atenție la consumul de energie. Bani: situația e haotică. Nu trebuie să cheltuiască mult.

​​​​​​​HOROSCOP Fecioară – Dragoste: complică existența. Nu au parte de dragoste. Țin partenerii la distanță și trăiesc cu amintiri. Trebuie să încerce să trăiască în prezent. Carieră: vor căuta variante să își facă munca mai ușoară. Sănătate: toate lunile de vară vor veni pe latură de sănătate cu încărcătură negativă. La primul semn, trebuie să meargă la control medical. Bani: e o perioadă în care nu trebuie să nu se bazeze pe noroc.

​​​​​​​HOROSCOP Balanță – Dragoste: stabilitate în cuplu. Problemele apar din prea multă dragoste, sau din prea puțină. Carieră: nu vin schimbări la locul de muncă, dar vin oportunități benefice, prin intermediul unor persoane mai sus puse. Sănătate: trebuie să bea lichide mai multe și să mănânce fructe. Bani: mai apar oportunități de la alții. Nu trebuie să mai risipească bani.

​​​​​​​HOROSCOP Scorpion – Dragoste: instabilitate în unele relații importante. S-ar putea ca multe persoane din jurul lor să devină obraznici și să ceară mai mult din partea lor. Carieră: e o lungă perioadă de schimbări. Se așează apele. Sănătate: trebuie să meargă la recupereare, la sală și trebuie să aibă o alimentație fără mâncăruri grele. Bani: sunt trazacții. Nu există un declin financiar.

Citește continuarea pe A3