Connect with us
Luna de naștere și surprizele anului 2019, potrivit maestrului Mihai Voropchievici

Știri

Luna de naștere și surprizele anului 2019, potrivit maestrului Mihai Voropchievici

Luna de naștere și surprizele anului 2019. Maestrul Mihai Voropchievici a anunțat la emisiunea „Adevăruri ascunse” care sunt surprizele acestui an, potrivit lunii de naștere.

Iată care sunt oportunitățile fiecăruia, potrivit lunii sale de naștere:

Cei care sunt născuți în ianuarie, se gândesc la viitorul lor, acționează, renunță la zona de confort, fac schimbări. Își analizează ce au de făcut și lasă trecutul în urmă, intră în viitor cu pași mari.

Citește și

Cei născuți încep să gândească pozitiv, se gândesc la detaliu. Vor face schimbări majore, în zona carierei, începând din iunie, sunt axați pe zona de carieră. Se îndreaptă spre obiectivele lor.

Cei născuți în luna martie trebuie să se rupă de trecut. Vor mai multă libertate, să își facă puțin de cap. Vor și ceva aventuri în acest an, caută o viață fără griji. Mai ascultă și o muzică. E fantastic de bine, vor căuta să își rezolve toate dorințele. Atenție la neatenție.

Cei născuți în aprilie, vor fi motivați și vor căuta schimbări. Confruntare cu dificultățile. Nu mai acceptă lucruri, caută modalități să fie mai ușor de depășit totul. Merg până în pânzele albe. Nu se vor da bătuți. Luptă și perseverează în ce fac, sunt mai conservatori și mai încăpățânați.

Cei născuți în mai sunt cei mai vioi. Vor o viață nouă, sunt motivați, găsesc și susținători. Primesc bani, un loc de muncă. Sunt niște oameni optimiști, merg înainte cu optimism.

Cei născuți în iunie, luna dragoste și a iubirii. Prima parte a anului, excelentă pentru dragoste și iubire. Este o jumătate de an de cuceritori, vor fi multe căsătorii, nașteri, sarcini. Scapă de trecut, trăiesc emoțiile anului, la cote intense. În cealaltă jumătate a anului, se căznesc să găsească sufletul pereche, sunt hotărâți să îl găsească. Dragostea este peste tot.

Cei născuți în iulie sunt cei mai arzători, mai fierbinți. Factor major în zona răbdării și a încrederii. Să aibă încredere în forțele lor. Cu răbdarea trec marea. Iau decizii și își transformă viața. Visurile lor pot prinde contur, îl au pe Dumnezeu de partea lor. Să aibă curaj să vadă lumea cu alți ochi.

Cei născuți în august sunt oamenii relaxați. Investesc în dragoste și în iubire. Învață să se iubească pe ei. E anul propice să vină niște schimbări pe plan profesional, foarte curând, chiar în luna februarie. Să forțeze niște lucruri, dacă nu sunt mulțumiți. Având bani și dorind bani, vor să își pună valoarea în evidență.

Cei născuți în septembrie. Se încheie primul ciclu. Vor trebui să își gestioneze emoțiile. Controlând emoțiile, să depășească necazurile pe care le-au avut, să aibă mai multă răbdare. Sunt de obicei cei care vor acum sau ieri. Să vadă ce își doresc pentru a putea fi fericiți. Să lase să zburde și inima.

Cei născuți în octombrie, urmează noi relații, dar nu se îndrăgostesc ușor. Devin puțin mai analiști, sunt mai selectivi. După luna iulie, fac niște schimbări pe plan profesional, niște căutări. Poate vor mai mult, să creeze ceva. Artiștii, jurnaliștii, vin cu noutăți anul acesta. Creația dusă la extreme.

Cei născuți în noiembrie, bucurie și liniște. Intră în viața lor tot felul de oameni cu cote ridicate care vin și îi ajută, îi sprijină. Vin și pentru ei schimbări profesionale. Schimbă ceva, ieși din starea ta de confort.

Cei născuți în decembrie, încep să lege relații. Vor să se încălzească la suflet, se relaxează, scapă de trecut. Toți cei născuți în decembrie rup toate legăturile toxice. Se debarasează total de tot ce a fost fals.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top