Connect with us
Data nasterii spune multe despre tine

Știri

Mihai Voropchievici: Data nașterii și punctele tale forte

NUMEROLOGIE: Data nasterii spune multe despre tine, citeste mai jos caracterizarea pentru fiecare zi.

Dacă te-ai născut pe:
1: Ești o persoană puternică și independentă. Nimic nu îți poate sta în cale atunci când ai un scop precis. Țelurile tale devin tot mai mari, cu trecerea timpului.

2: Ești o persoană extrem de sociabilă, de veselă, care dăruiește mereu pozitivitate celor din jur. Îți place să însuflețești orice loc în care pășești.

3: Te pasionează arta, în special arta vizuală. Ești pasionată să arăți lumii ce comori cuprinde imaginația ta.

4: Nu există persoană mai disciplinată decât tine. Curățenia și rigoarea sunt două elemente fără de care nu acorzi nici măcar „Bună ziua!”.

5: Prietenii se bazează pe tine pentru că ești mama Omida. Nu doar că vezi viitorul cum nimeni nu-l poate prevede, dar oferi și soluții în timp record la toate problemele.

6: Fericirea pentru tine înseamnă timpul petrecut cu cei dragi, cu familia, cu prietenii, într-un mediu cât mai intim sau aproape de natură.

7: Narcisismul îți dă bătăi de cap. Ești o pesoană extrem de orgolioasă și te pronunți de fiecare dată asupra problemelor cu multă emfază.

8: Principalul tău talent este acela de a organiza lucrurile. Multă lume se bazează pe intuiția ta organizatorică, ce dă roade de fiecare dată.

9: Parcă ai venit de pe altă planetă. Visezi la o lume mai bună, mai fericită, în care contrastele să fie acceptate de toți și toți să se iubească.

10: Știi sigur că ve învinge. De fiecare dată când participi la o competiție sau te afli într-un concurs cu cineva, tu ești cel care va câștiga datorită mentalității tare de învingător.

11: Se spune de către numerologi că cei născuți în ziua 11 a lunii sunt cei aleși: iluminați, prețioși în abordare, vizinari, iubitori, plăcuți.

12: Ești o drama-queen și asta poate fi un lucru plăcut dacă știi să faci haz de necazul tău astfel încât să nu îi obosești prea tare pe cei din jur.

13: Ești norocos. Te nimerești mereu în situații în care ba primești bani, ba câștigi anumite posturi importante sau găsești persoane alături de care nu îți pierzi niciodată vremea.

14: Riști mereu. Pentru tine viața înseamnă a paria totul sau nimic. Joci pe o singură carte care poate să fie cea a eșecului sau ce a succesului spulberător.

Continua sa citesti despre ce spune data nasterii despre tine

Pagini: 1 2

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top