Connect with us
Iată care sunt perioadele de noroc și ghinion pentru fiecare zodie. Când ai cel mai mare noroc în viață, dar și când ai ghinion.

Horoscop

Perioadele de noroc și ghinion pentru zodii, potrivit maestrului Mihai Voropchievici

Iată care sunt perioadele de noroc și ghinion pentru zodii. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit la Antena 3, la emisiunea „Adevăruri ascunse” care sunt cele mai bune perioade pentru fiecare zodie, dar și când au noroc.

Iată ce se întâmplă cu fiecare semn astral:

Zodiile de foc: norocul pentru Berbec, Leu și pentru Săgetător depinde de poziția Soarelui. Dacă Soarele este prezent, atunci ei sunt foarte norocoși.

Citește aici: Rune Mihai Voropchievici 25 – 31 martie 2019. Horoscop săptămânal vărsătorii dau lovitura

Când este Soarele în Berbec, atunci aduce noroc, deoarece recepționează. Ghinioanele sunt când Soarele se află în zodii de Pământ. În zodiile Fecioară, Taur și Capricorn.

Zodiile de Pământ, Fecioară, Taur și Capricorn. Tot ce înseamnă zodie de Pământ, când Soarele e în zodia lor, sunt cei mai norocoși. Au cel mai puțin noroc când Soarele se află în zodiile de foc. Atunci apare seceta, usturimea, uscăciunea gurii. Ghinionul este când zodiile de Pământ sunt în zodii de aer(Gemeni, Balanță și Vărsător). Se ciondănesc și au mai mult ghinion unul cu celălalt.

Zodiile de aer(Gemeni, Vărsători și Balanță) sunt cei mai norocoși când Soarele este în zodiile de aer. Când sunt în zodii de apă, atunci e cel mai rău. Apa învolburează aerul. Ghinionul când sunt în zodii de Pământ. Aerul usucă Pământul, focul îl pârjolește, zodiile de Pământ se răzbună pe zodiile de aer.

Zodiile de apă(Racii, Scorpionii și Peștii) sunt cele mai norocoase când Soarele este în zodiile de apă. Mai puțin noroc când zodiile de apă sunt în zodiile de aer. Necazul mare apare când se află în zodiile de foc. Apă peste foc, focul se revoltă.

Fiecare grup de zodie se simte foarte bine în zodiile lor, când Soarele traversează zodiile lor.

Cea mai ghinionistă zodie este cea care nu ascultă. Cea mai norocoasă este cea care este înțeleaptă și care ține cont de sfaturile pe care le primește.

Mihai Voropchievici - numerolog - data nașterii 13 octombrie 1949 Mihai Voropchievici scurta biografie. Specialist cu studii in arte divinatorii - astrologie, numerologie, chiromantie si cartomantie - Mihai Voropchievici este fara indoiala cunoscut de toata lumea, de ani buni avand rubrici permanente si pareri pertinente in diverse emisiuni televizate. Mihai Voropchievici este o persoana foarte discreta, preferand sa-si tina familia departe de ochii publicului. Conform informatiilor postate chiar de el pe un site de socializare, Voropchievici este tata a trei copii, doua fete, Alina si Giulia, si un baiat, Alex, fiind si insurat. Mihai Voropchievici supune ca, desi este numerolog si cu asta se ocupa în viata de zi cu zi, este un om credincios.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top