Connect with us
Rune Mihai Voropchievici septembrie 2019 - Prima luna de toamnă dă de pământ cu zodiile

Știri

Profeția lui Mihai Voropchievici. Care este karma României

„Din punct de vedere social a fost ceva care nu se întâmplă toată ziua. Se caută din nou meseriași. Dacă în 1907 țăranii ziceau vrem pământ, acum pământul zice vrem țărani.

Anul 2019 va fi un an fast pentru cariere. Tot ce a fost în fața tuturor s-a văzut: schimbări masive. Uitați-vă câți premieri s-au tot schimbat.

Va fi o schimbare de statut. Ați văzut ce încearcă să facă cu noi persoane sau puteri din afară. Ce vor de la noi, de fapt? Românilor le era scris ca anul ăsta să primească reputație și onoruri.

Au venit onoruri și reputație. Avem copii geniali, sportivi care au venit cu medalii, avem specialiști în robotică, informatică… materii exacte.

Au loc împliniri profesionale, dar cu necazuri în spate. Ați văzut? Acel MCV e o mașină de distrugere a unor țări, dar nu vreau să mă bag în politică.

Anul ăsta sau ziua de azi are cifra de destin 6. Ce vrem noi azi? Armonie, dragoste, respect, înțelegere și ocrotirea familiei.

Relațiile cu străinătatea se vor aprofunda anul următor. Apropo, ne vor aștepta multe lucruri de la CEDO”, a declarat Mihai Voropchievici la Antena 3.

„Karma României nu e foarte strălucită și știți că să păstrează și încă mai avem de pătimit, chiar dacă suntem un colț de Rai.

Noi trăim toate astea pentru că ne-am omorât conducătorii. Blestemul se perpetuează de foarte mult. Să le luăm nu de la Ceaușescu, ci de la Vlad Țepeș, de la Decebal. Au fost omorâți de români nu de cei străini în războaie.

Toate s-au adunat încontinuu ca formă negativă. Ea undeva trebuie să explodeze. Explodează în răscoală de stradă, în presărarea urii între oameni ceea ce este crunt. Toate adaugă în loc să curățăm karma și așa noi nu mai scăpăm niciodată de negativitatea ei”, a precizat și Lidia Fecioru.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top