Rune Mihai Voropchievici 20 – 26 mai 2019 – SCHIMBĂRI benefice

20.05.2019
Rune Mihai Voropchievici 20 – 26 mai 2019 – SCHIMBĂRI benefice

HOROSCOP Runele pentru săptămâna 20-26 mai, pentru fiecare zodie în parte, au fost prezentate sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3, de cunoscutul numerolog Mihai Voropchievici. Horoscop Minerva 20 – 26 mai 2019 – Horoscopul săptămânal aduce multe schimăbări pentru zodii

Rune Mihai Voropchievici  HOROSCOP BERBEC Se pregătesc de călătorie și bagaje. Astrele anunță o călătorie în scop personal sau de serviciu.

Rune Mihai Voropchievici  HOROSCOP TAUR  Acesta are o săptămână benefică . Se produce un salt rapid și calitativ în existența lor.

Rune Mihai Voropchievici  HOROSCOP GEMENI  Nativii zodiei gemeni au intrat în coadă de pește.Trebuie să schimbe tactica de lucru.

Rune Mihai Voropchievici  HOROSCOP RAC  Racii au o săptămână plină de cadouri. Universul de această dată este generos cu ei.

Rune Mihai Voropchievici  HOROSCOP LEU  Leul are multe de făcut, urmează schimbări benefice în viața lui.

Rune Mihai Voropchievici  HOROSCOP FECIOARĂ  Fecioara are o lună în care se ceartă cu toată lumea.

HOROSCOP BALANȚĂ Pentru balanțe luna mai este o lună în care trebuie să schimbe multe. Un mesaj important va veni, este important ca nativii să nu-l piardă.

Rune Mihai Voropchievici  HOROSCOP SCORPION Acesta e sfătuit  să aibă un pic de răbadre și să nu forțeze mâna norocului. Trebuie să învețe să aștepte.

Rune Mihai Voropchievici  HOROSCOP SĂGETĂTOR Nativii zodiei se află pe o pojghiță subțire, trebuie să se tempereze, să fie diplomați.

Rune Mihai Voropchievici  HOROSCOP CAPRICORN Începe o viață nouă pentru aceștia. Găsesc multă revigorare la locul de muncă.

Rune Mihai Voropchievici  HOROSCOP VĂRSĂTOR  Vărsătorul are o săptămână grea din punct de vedere financiar. Trebuie să fie prudenți.

Rune Mihai Voropchievici  HOROSCOP PEȘTI Peștii sunt puși pe harță, vor avea o mică bătălie. Dacă sunt liniștiți, lucrurile se pot aranja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *