Rune Mihai Voropchievici săptămâna 17-23 iunie 2019 – Vești EXCELENTE pentru zodii

15.06.2019
Rune  Mihai Voropchievici săptămâna 17-23 iunie 2019 – Vești EXCELENTE pentru zodii

Mihai Voropchievici a dezvăluit horoscopul runelor pentru toate zodiile. Săptămâna 17-23 iunie vine cu vești bune pentru câteva zodii și cu vești mai puțin bune pentru alți nativi. Vor exista unele zodii care vor avea de dus bătălii în următoarele zile, dar vor reuși să iasă cu bine din aceste lupte, a susținut numerologul, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse. Iată ce au dezvăluit runele pentru săptămâna viitoare.

Horoscopul runelor, cu Mihai Voropchievici

Vor veni schimbări majore pentru o zodie, în timp ce unii nativi se gândesc deja să își schimbe casa sau locul de muncă. Totodată, Wunjo, runa norocoasă a apărut în dreptul unei zodii, deci pe acești nativi îi așteaptă o săptămână cu siguranță bună. În continuare, vom vedea previziunile lui Mihai Voropchievici pentru toți nativii.

Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru 17-23 iunie 2019. Vești bune pentru trei zodii
Horoscop Rune cu Mihai Voropchievici pentru 17-23 iunie 2019. Vești bune pentru trei zodii

Berbecul are o săptămână tumultoasă și runa spune să se mobilizeze pentru a trece de o bătălie furtunoasă sau de o bătălie aprinsă. Să fie calmi și totul se va rezolva de la sine. Fiecare nativ va vedea ce se va întâmpla. Taurul are gânduri de mutare din serviciu sau din locuință, încă nu a stabilit ce vrea să facă, dar va face alegerea grozavă. Se poate muta la rude dacă nu s-a decis pentru o locuință nouă.

Citește și: Horoscop vară 2019 Rune Mihai Voropchievici – Cele 4 zodii care dau lovitura

Vești bune de la Mihai Voropchievici pentru Vărsători în săptămâna 17-23 iunie

Gemeni intră într-o săptămână de comunicare, de logoree, multă vorbă. Primesc multe telefoane și mesaje și alungă energia negativă. Vin schimbări majore pentru Raci, e vorba de o suită de schimbări majore pentru ei. Pentru Leu, se anunță revigorare totală pe toate planurile. Se încarcă bateriile pentru că cine știe unde are de gând să plece. Fecioara a tot contestat ce am zis, iar acum trebuie să schimbe foaia și tactica. Doar așa va obține roadele benefice.

Balanțele să lase toate problemele și grijile legate de trecut. Să se bucure de o săptămână benefică pentru ele Scorpionul e într-o nebuloasă, e greu să îi descifrezi. Este o perioadă când devine misterios. Probleme pe care le are le poate rezolva doar cu forța divină. Se rezolvă toate chiar dacă nu știu ce au în cap.

Pentru Săgetători e o săptămână grea. Sunt pe o pojghiță de gheață subțire, deci trebuie să aibă grijă cum acționează Capricornul este pus pe ceartă. Au o bătălie de susținut. Să nu se îngrijoreze, pentru că vor avea de câștigat. Vărsătorii au o săptămână bună, runa Wunjo e de partea lor. Peștii sunt doritori de cadouri. Cineva le va trimite un dar minunat în această săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *