Connect with us
Horoscop Minerva 30 decembrie-5 ianuarie 2020

Știri

Horoscop final de săptămână Minerva – Relaxare totală pentru Berbeci, iar Racii loviți de soartă

HOROSCOP. Cunoscutul astrolog Minerva a prezentat previziunile zodiilor până la finalul săptămânii.

HOROSCOP. Este o săptămână relaxată în comparație cu cele prin care ai trecut în ultima vreme. Cu un accent fabulos pe sectorul de agrement și romantism, ești într-un moment de vârf pentru a te bucura de viață și, în general, pentru a te distra. Odată ce această etapă se va încheia, vei fi dornic să îți continui munca, deci, în următoarele săptămâni este momentul să te lași îmbătat de energie și să te dedici activităților preferate.

Creșterea veniturilor sau îmbunătățirea finanțelor așteaptă. De asemenea, te bucuri de liniște și siguranță acasă. Norocul este al tău și ești dornic să le arăți celorlalți că le porți un adevărat sentiment de grijă. Ești în plin proces de a lucra la o mentalitate nouă, una care să te ajute în interacțiunile personale.

HOROSCOP Pentru a materializa acest scop, unele aspecte, în special de miercuri și de joi, ar putea coincide cu evenimente și întâlniri sociale interesante și plăcute. Dacă, mergi la o primă întâlnire, alege una din aceste zile pentru a face o impresie minunată.

Și odată ce Jupiter, a revenit și el în mers direct, în sectorul călătoriilor, este timpul să pleci în vacanță. Dacă a trebuit să îți amâni vacanța din diverse motive, acum este clar că treuie să te retragi și să te bucuri de relaxare.

HOROSCOP În sfârșit, ai putea fi sufletul petrecerilor în această lună, deci dacă ești singur sau jucați jocul amoros la fileu este timpul să ai și o minge.

HOROSCOP relații

HOROSCOP Familia te sprijină și atunci când te simți vulnerabil emoțional. Legăturile afective cu mama sau figuri materne îți aduc o mare bucurie. Lasă-i pe cei dragi să-ți menajeze încrederea. Mergeti mai departe cu planurile tale. Acum poți excela la nivel emoțional și intelectual datorită efortului depus săptămânile trecute și nu numai. În viața sentimentală, nu ezita să te apropii și să atingi. Iubirea înseamnă să fii, în același timp, tu însuți și să îți găsești reflecția în ceilalți.
Mercur, maestrul comunicării este în Leu, așa că nu vei fi timid să le ceri oamenii să plece. S-ar putea să fii un pic cam agresiv, dar cel puțin nu îți este frică să ceri ceea ce dorești.

HOROSCOP profesional

HOROSCOP Există pericolul să te rănești la picior săptămâna aceasta. Nu fi stăpânul propriului tău sabotor. Pe scurt, privește-te și fii atent la ceea ce spui anumitor persoane. Alți oameni se fac frate cu îl cu cornițe pentru a obține ceea ce își doresc.

Există un amestec de energii sociale, care susțin relațiile pozitive cu colaboratori și superiori deopotrivă. Poți fi influențat, în special, în orice domeniu care necesită suport logistic. Nu-ți fie frică să faci jocul altora și să faci ceva în plus pentru a termina lucrarea în stilul tău. Multe domenii în care ai avut probleme vor începe să se ușureze. Fă tot posibilul să termini lucrurile înainte de termen.

Mai multe aici.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top