Connect with us
A uitat-o pe Antonia! Cine este noua iubită a lui Vincenzo Castellano

Monden

A uitat-o pe Antonia! Cine este noua iubită a lui Vincenzo Castellano

Fostul soț al Antoniei, Vincenzo Castellano, este din nou îndragostit! Nu a terminat încă divorțul cu cântăreața, însă, se vehiculează că și-ar fi refăcut viața. Aleasa sa este tot de origine română, dar italianul a decis să schimbe puțin rețeta.

A trecut destul de mult timp de când italianul Vincenzo Castellano și cântăreața Antonia și-au spus adio, însă despărțirea lor nu a fost oficiată încă în instanță.

Totuși, pe cei doi îi leagă în prezent fetița pe care o au împreună, Maya, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe foștii soți să pornească pe căi separate în viață și să-și caute fericirea alături de alte persoane.

După ce Antonia și-a întemeiat o familie alături de cântărețul Alex Velea, acum a venit și timpul ca Vincenzo să-și caute o nouă aleasă. Și, conform Antena Stars, a și găsit-o!

Deși cei doi nu s-au afișat încă împreună în public, tabloidele românești susțin că Vincenzo și fata în cauză formează un cuplu.

Nu sunt cunoscute în prezent multe detalii despre noua iubită a italianului, însă, surse din anturajul lui au dezăluit că aceștia petrec foarte mult timp împreună și că Vincenzo pare foarte îndrăgostit.

Citește și: Antonia a făcut anunțul: “Se întâmplă în viață să te desparți

Cum și-a ales Vicenzo noua iubită

Vincenzo Castellano și-a ales actuala iubită în așa manieră încât aceasta să nu semene cu Antonia, singurul lucru pe care cele două îl au în comun fiind faptul că ambele sunt românce.

Prietena italianului este blondă, adoptă un stil vestimentar diferit de cel al fostei soții a acestuia, iar pozele în costum de baie pe care le publică pe rețelele de socializare reprezintă, probabil, unul dintre motivele pentru care Vincenzo a decis să încerce să uite de Antonia și de lungul proces care este încă în desfășurare.

Citește și: Antonia trece prin clipe grele. Băieţelul cel mic are probleme de sănătate 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top