Connect with us
Adevărul despre scandalul de la Exatlon între Giani Kiriță și echipa Turciei: „Din cauza lui Ionuț...”

Monden

Adevărul despre scandalul de la Exatlon între Giani Kiriță și echipa Turciei: „Din cauza lui Ionuț…”

În timpul unui meci de la Exatlon împotriva Turciei, concurenții români au fost la un pas de a se lua la bătaie cu turcii.

Giani Kiriță a explicat de ce s-a certat cu turcii. Acesta a mărturisit că s-a certat cu turcii din cauza lui Ionut.

„La meciul cu Turcia chiar din cauza lui Ionuț m-am certat, că el a gresit. Ăla i-a dat cu nisip și m-am băgat eu pentru el. Mie nu îmi place să pierd.”, a spus Giani.

Fostul fotbalist a mai povestit și că a urmărit de acasă meciul dintre România și Columbia. Giani a dezvăluit că a fost nemulțumit de atitudinea lui Ionuț.

Citește și: Clipe grele pentru un concurent celebru de la Exatlon : “A făcut infarct”

„Nu mi-a plăcut atitudinea lui Ionuț. El a lăsat capul jos. Dacă nu te duci să aperi Romania. Când i-a zis ăla: „Vino incoace!”, el a lăsat capul plecat.”, a mai spus Giani Kiriță, potrivit stirilekanald.ro.

„Au fost momente foarte dificile. Nu ne dorim așa ceva. Ca în fiecare sport, sunt momente când crește tensiunea. Nu voiam să se întâmple aceste momente cu echipa României.

Cred că echipa României și noi toți suntem foarte întristați pentru ce s-a întâmplat astăzi, dar nu cred că așa ceva se va mai întâmpla vreodată.

Uneori omul nu se poate abține și se poate enerva repede. Este important că aceste momente să nu se mai întâmple”, a spus prezentatorul Turciei, imediat după incident.

„În primul rând felicit echipă adversă, au jucat foarte bine. În sport există respect față de adversar, rivalitate și ambiție. Din cauza adrenalinei și a emoției, putem deveni mult mai agresivi.

Noi, ca și echipă, suntem triști, nu vrem să se mai întâmple astfel de lucruri. Sperăm să nu se mai întâmple astfel de incidente”, a spus Adem, concurent în echipă Turciei.

„Vreau să închei acest subiect aici, să nu mai spun nimic. A fost o întâmplare, un incident nefericit care nu trebuia să se întâmple. Mergem înainte și așa ceva cu siguranță nu se va mai întâmplă”, a spus Ionuț Rusu.

Citește și: Ce a pățit Ștefan Floroaica după încheierea concursului Exatlon: „Recunosc că m-am speriat puțin”

Fostul concurent Exatlon a povestit și care erau reacțiile concurenților când vedeau fetele din alte echipe.

„Când vedeam o femeie, parcă vedeam lingouri de aur. Noi stăteam numai ai noștri. Când vedeai câte o blondină, ne lua salvarea!”

Giani recunoaște că i-au plăcut anumite caractere ale fetelor din echipa sa, dar pe niciuna nu a privit-o cu alți ochi. Mult timp, s-a spus că lui Giani îi place de Alina Pană, din echipa Războinicilor.

„Mi-au plăcut anumite caractere, dar nu am văzut nicio fată cu alți ochi.„, a mai spus fostul fotbalist.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top