Connect with us
Adevărul dureros despre socrul Anei Maria Prodan. Cum a murit tatăl lui Laurențiu Reghecampf

Monden

Adevărul dureros despre socrul Anei Maria Prodan. Cum a murit tatăl lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan trece prin clipe grele, după ce socrul său a murit. Tatăl lui Laurențiu Reghecampf a pierdut lupta cu viața, după o boală grea.

Hary Reghecampf s-a chinuit în ultimii ani de viață, după ce în anul 2015 a suferit un atac cerebral. Bărbatul a rămas paralizat la pat de atunci, până în ultimele clipe de viață, potrivit wowbiz.ro.

Anamaria a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj în care le-a spus celor apropiați unde va fi înmormântat socrul său. De asemenea, a cerut liniște pentru ea și pentru familia sa.

„Mâine , 27 Martie 2018, îl conducem pe ultimul drum pe tatal nostru Hary Reghecampf . Slujba de înmormântare va avea loc la Catedrala Eroilor Înălțarea Domnului din Târgoviște la ora 12 . Trupul este depus la Catedrala Eroilor Inaltarea Domnului din Târgoviște începând de azi 26 Martie 2018 ora 12.30 .

După slujba, vom merge la Cimitirul Central din Târgoviște pentru înmormântare . Numai Familia este așteptata la ora 2 pm la Restaurant NOVA din Târgoviște pentru parastas.Rugam mass media sa respecte momentele private ale familiei !

Nu avem nevoie de publicitate și articole in presa! Nu dam interviuri ! Va mulțumesc și sper sa ne înțelegeți durerea!”

ȘTIRI ASEMĂNĂTOARE: Anamaria Prodan, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu impresara

După ce în weekend artista de muzică populară, Ionela Prodan, a ajuns la spital, a venit rândul fiicei sale, Anamaria, să fie internată de urgență.

Impresara de fotbal are probleme serioase, iar o apropiată de-a vedetei a făcut câteva declarații legate de starea de sănătate a acesteia. Se pare că ultimele luni în care a stat zi de zi alături de mama sa la spital și stresul cauzat de starea de sănătate a acesteia și-au spus cuvântul.

„Anamaria a ajuns la spital, din nou, din cauza durerilor de cap pe care le are. Problemele pe care le are, i-au spus și medicii, sunt cât se poate de serioase, motiv pentru care trebuie să se relaxeze cât mai mult. Altfel, riscurile pe care și le asumă sunt uriașe, mai ales că, acum, medicii i-au descoperit și alte probleme”, a spus o prietenă apropiată de-ale Aneimaria Prodan pentru spynews.ro.

Anei i s-a recomandat să se odihnească și să urmeze cu strictețe tratamentul medicilor.

CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan a rupt tăcerea după moartea Denisei: Nimeni nu ne va putea explica de ce..

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru un fost fotbalist român

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top