Connect with us
Alex Bodi a vrut sa-i dea un cap în gură soacrei. Bianca Drăgușanu plânge în continuu

Monden

Alex Bodi a vrut sa-i dea un cap în gură soacrei. Bianca Drăgușanu plânge în continuu

Alex Bodi și Bianca Dragușanu s-au certat iar. Mama vedetei de televiziune a încercat să medieze conflictul dintre cei doi, însă conform Cancan aceasta a fost agresată verbal și aproape fizic de Alex Bodi. Aflați într-un parc, în timp ce Bodi se certa cu Drăgușanu la telefon, mama Bincă încerca să-l liniștească.

Acesta s-a ridicat și a început să o înjure. Din păcate nu putem reproduce cuvintele pentru că sunt extrem de vulgare. Un martor a declarat pentru sursa citată că Bodi s-a ridicat a agresat-o verbal pe soacră și a dat cu capul spre ea. Dându-i de înteles că dacă nu tace o va lovi.

Bianca Dragușanu a fost bătută anul trecut de Alex Bodi, iar mama ei i-a reproșat acestuia gesturile de violență și i-a cerut să nu-i mai bată fiica.

Invitați într-o emisiune de de la Kanal D Bianca Drăgușanu a mărturisit că Alex Bodi a sunat-o de ziua ei primul, dar nu pentru a-i ura cele bune ci pentru a-i aduce reproșuri.

„Situația este în felul următor. Eu tot încerc de un an jumătate să fiu cea mai bună variantă a mea. Eu sunt un om mândru de mine și de realizările mele. Consider că nu am ce să îmi reproșez, mai ales în relația pe care o am cu actualul meu soț, cu oamenii alături de care lucrez. Eu consider că am milioane de motive să fiu fericită și să fiu iubită. Nu vreau să plâng de ziua mea, dar plâng”, au fost primele cuvinte ale Biancăi.

Mama mă întreabă: „Mai poți?”

„Eu sunt un om atât de transparent încât am ajuns de nu mai pot să mă prefac. Dacă simt să plâng, eu plâng. Dacă eram fericită, veneam și dansam. Sunt în situația în care singurul lucru să mă descarc e ca să fiu așa, plângând de ziua mea, cine știe ce se poate întâmpla până diseară. Poate lucrurile se vor schimba în bine și se vor remedia. Inițial, stabilisem să ieșim la un restaurant, dar pentru că la mine lucrurile nu sunt foarte clare, încă nu știu ce o să fac. Știe toată lumea și știe o țară întreagă, vedeți cum sunt. (NU RATA: PUBLICĂM FILMĂRILE UNICE CU MOMENTUL ÎN CARE ALEX BODI O AGRESEAZĂ PE BIANCA)

Mă crezi că nici nu mai știu ce să fac? Știu doar că azi e ziua mea și că ar fi trebuit să fiu fericită. Anumite chestii nu depind neapărat de mine, dar încerc să-mi dau putere și să încerc să-mi revin. Va veni timpul să vorbesc și să îți povestesc. Mama mă întreabă «mai poți?». Teoretic, Dumnezeu îți dă cât poți duce, dar eu simt că nu mai pot să duc. În momentul în care am să vorbesc, eu cred că vor vorbi foarte tare faptele. Când voi veni să vorbesc despre ce mi se întâmplă, mă voi simți eliberată”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu erau la un pas de divorț după ce acesta a strâns-o de gât în vazul lumii, dar Bodi a declarat vehement că nu este adevărat și că de fapt a vrut să o sărute.

Alex Bodi a făcut declarații cu privire la acest subiect, conform spynews.ro. “Nu ştiu de unde sunt aberaţiile astea, dar nu sunt foarte exagerate. De unde au inventat că am strâns-o de gât? Era obosită, o dureau picioarele, la 8 dimineaţa se trezeşte să-şi schimbe buletinul, prietena ei trebuia să plece la aeroport dimineaţă. Din contră, eu voiam să o iau în braţe. De ce nu au povestit că am luat-o în braţe până la maşină? O să iau avocat şi o să plătească fiecare pentru lucrurile astea. Sunt supus unor acuzaţii care mi se par penibile. Sunt acuzaţii nefondate. Nu există să-i iau eu telefonul, era totul ok, eram cu prietenii noştri. Când am ieşit s-a văzut că am ieşit normal,a declarat soțul Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi în văzul lumii

Detalii despre evenimentul bătăii dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu.

Bianca și Alex au fost protagoniștii unor clipe foarte violente în noaptea de miercuri spre joi, conform cancan.ro. Cei doi au fost văzuți certându-se chiar în fața unui restaurant de lux din parcul Herăstrău din Capitală. Bianca a fost agresată, îmbrâncită, strânsă de gât și lovită de proaspătul ei sot.

Deși zilele trecute apăruseră numeroase zvonuri cum că cei doi vor avea parte de o nuntă luxoasă de mare amploare în luna septembrie, se pare că lucrurile nu sunt chiar roz pentru ei. Dragostea pare să nu fie suficientă în relația de cuplu a Biancăi și a lui Alex. Divergențele pe baza cărora s-au făcut multe speculații în ultima lună au luat amploare maximă în noaptea de miercuri spre joi.

În jurul orei 23.30 Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ies din restaurantul de fițe și se îndreapătă agitați spre parcarea localului. Acolo milionarul Alex Bodi o strânge de gât și o lovește pe soția lui. Ea încearcă să riposteze și se ține de gâtul lui.

Potrivit cancan.ro, se pare că cearta a început de la o discuție pe Whatsapp a Biancăi. Alex Bodi ar fi văzut acea conversație cu o anumită persoană și i-ar fi cerut socoteală. De aici lucrurile au degenerat și până la agresiune a fost doar un pas. Milionarului nu i-a mai păsat că se aflau în văzul lumii și nu și-a putut controla nervii.

Andreea Marinescu este reporter și redactor generalist la HUFF.ro. Are o experiență de 6 ani în jurnalism, iar ultimii 3 și i-a petrecut în jurnalismul online. A mai scris pe site-uri de TOP din România, precum www.revistate.ro. Andreea Marinescu este specializată în știri generale, economice și analize. De asemenea este un bun reporter de teren care are surse bune de informare și credibile.

1 Comment

1 Comment

  1. mirta

    2020-03-08T18:06:59+02:00 at 18:06

    Lucrurile nu o sa se imbunatateasca niciodata. Naravul din fire nu are lecuire! Divort si viata merge mai departe!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top